Oğuz

Başarılı
İkinci monitör denemek istiyorum. Evde bir monitör buldum fakat VGA girişli. Ekran kartımda DVI girişi var fakat nokta nokta olan girişlerin yanındaki giriş artı şeklinde değil, düz şekilde. Alacağım aparatın bu girişe uygun olması gerek. Ekran kartımdaki girişleri görsellere ekledim. 60 Hz düşük çözünürlüklü bir monitör olduğu için yüksek kalite bir şeye ihtiyacım yok. Minimum maliyette olması yeterlidir.
1771113957798.webp

HDMI veya DP'den VGA dönüştürücü alın eğer DVI istediğinizi bulamazsanız. Ben noname iki tane almıştım HDMI ve DP to VGA. Ekran kartı yüke girince montiröde flickering oluşuyor dönüştürücüler kalitesiz olduğu için olsa gerek. Düz kullanırken sorun yok.

Bende de vardi. Sizin gibi sacma sapan goruntu bozulmalari yasiyordum. Bazen cikarip takmak duzeltiyordu. Ugreen'in DP to VGA adaptorunu aldim ve hala sorunsuz calisiyor kendisi. Analog sinyal cevirirken ucuza kacmamak lazim.

DP veya HDMI portu doluysa ve konu sahibi kesinlikle DVI-D'yi VGA'ya cevirmek istiyorsa, ucuz olarak su denenebilir gibi.

Konu sahibi sakin pasif donusturucu almasin. Kartinizda DVI-D portu var cunku, kendisi analog sinyal tasimiyor ve analoga cevrilmesi gerek.

HDMI veya DP'den VGA dönüştürücü alın eğer DVI istediğinizi bulamazsanız. Ben noname iki tane almıştım HDMI ve DP to VGA. Ekran kartı yüke girince montiröde flickering oluşuyor dönüştürücüler kalitesiz olduğu için olsa gerek. Düz kullanırken sorun yok.

Bende de vardi. Sizin gibi sacma sapan goruntu bozulmalari yasiyordum. Bazen cikarip takmak duzeltiyordu. Ugreen'in DP to VGA adaptorunu aldim ve hala sorunsuz calisiyor kendisi. Analog sinyal cevirirken ucuza kacmamak lazim.

DP veya HDMI portu doluysa ve konu sahibi kesinlikle DVI-D'yi VGA'ya cevirmek istiyorsa, ucuz olarak su denenebilir gibi.

Konu sahibi sakin pasif donusturucu almasin. Kartinizda DVI-D portu var cunku, kendisi analog sinyal tasimiyor ve analoga cevrilmesi gerek.
HDMI portum dolu. DP boş. Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Çok pahalıya gelsin istemiyorum. Ama sorun çıkartmaması da iyi olur tabi.
N11 Linkini sonradan gördüm. Kalite olarak benim attığım Amazon'da ki ürün mü daha iyidir N11 mi?
Pasif dönüştürücüden kastınız dönüştürücüde kablo bulunmayan dönüştürücüler mi? Kablo bulunması daha mı sağlıklıdır?

Son düzenleme:
Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Çok pahalıya gelsin istemiyorum. Ama sorun çıkartmaması da iyi olur tabi.
Bunu da kullanmistim. Ustte atilan VGA to HDMI ile aynı seyleri yapiyordu. Goruntu bozulmalari vs. yapiyordu, cikarip takinca bazen duzeliyordu, bazen duzelmiyordu.

Belki sizin sansiniza iyisi gelir. Ben sonradan bunu alip kurtulmustum kendisinden, hala sorunsuz calisiyor. 3 ay olmus.
Pasif dönüştürücüden kastınız dönüştürücüde kablo bulunmayan dönüştürücüler mi? Kablo bulunması daha mı sağlıklıdır?
Evet. Sagligi gectim, DVI-D'yi VGA'ya aktif bir donusum olmadan donusturemiyorsunuz zaten.

Evet haklısınız. Ben temu'dan çok ucuza aldım. Sadece görüntü aktarmak için yeterli yani fünlük işler yaparken çift ekran kullanımı için fazlasıyla yeterli. Oyun oynarken yanda video izlerken görüntü titriyor. Sürekli videoya baksam aşırı göz yorabilir belki ama oyuna bakıyorum 2. monitöre nadiren bakıyorum. Bir şekilde idare ediyor böyle de.
HDMI portum dolu. DP boş. Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Çok pahalıya gelsin istemiyorum. Ama sorun çıkartmaması da iyi olur tabi.
N11 Linkini sonradan gördüm. Kalite olarak benim attığım Amazon'da ki ürün mü daha iyidir N11 mi?
İlanda böyle simsiyah olan bütün dönüştürücüler Çin'den aynı fabriakdan çıkan aynı düşük kalite ürünler. Bilindik kaliteli marka dönüştürücüler alırsanız vanillamint'in dediği gibi görüntü bozulmassı olmaz. Ama benim attıklarımda dediğim gibi ekran kartı yüke girince görüntü titreşimi oluyor. Ben ilk başta monitörüm eski diye oluyor sanıyordum da araştırınca çoğu kişide öyle olduğunu gördüm.

Tavsiyeler için teşekkürler. Ugreen DP to VGA deneyeceğim. Almışken bir kez almış olurum. Sanırım minimum fiyat Amazon'da
Aldınız mı? Ben bu titreşim sorunu için bir de DVI to VGA deneyeceğim. Ekran kartım DVI'dan analog çıkış veriyormuş sanırım, pasif bir dönüştürücü ile VGA çevirince titreşim sorunu olmaz diyorlar. Ucuz bir tane alacağım. Normalde yanda multimedya için kullanırken rahatsız olmuyordum ama ETS 2'de çift monitör kullanımı yapınca gözümü rahatsız etti.