Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Aşağıdaki 2 porttan birini VGA'ya çevirmem lazım. Elimde bir tane var alttaki 4 pin deliği olana uyumlu ama ortasındaki dikey olan parça yok bu yüzden görüntü vermiyor. En ucuzundan güzel bir tane önerirseniz sevinirim. Ayrıca isimlerini de belirtirseniz öğrenmiş olurum.

1741121143288.webp

DVI baglantinin iki turu var. Analog ve dijital. Portlar bunlardan birini ya da ikisini de iceriyor olabilir. Alacaginiz VGA ceviricinin uyumlu olmasi gerekir. Ekran kartinin kılavuzundan bakmak lazim hangi port hangi cikisi veriyor diye. Dijitali VGA'ya ceviren aparatlar analogu VGA'ya cevirenlerden daha pahalidir. Sizin kartta analog DVI varsa ona ucuz bir DVI adaptoru alabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• DVI.webp
    DVI.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 55
DVI baglantinin iki turu var. Analog ve dijital. Portlar bunlardan birini ya da ikisini de iceriyor olabilir. Alacaginiz VGA ceviricinin uyumlu olmasi gerekir. Ekran kartinin kılavuzundan bakmak lazim hangi port hangi cikisi veriyor diye. Dijitali VGA'ya ceviren aparatlar analogu VGA'ya cevirenlerden daha pahalidir. Sizin kartta analog DVI varsa ona ucuz bir DVI adaptoru alabilirsiniz.

Eklediğim görüntü karttan zaten. R9 380 sadece markası ASUS. Çıkışlar aynı. Elimde en baştan 2. ye uygun bir adaptör var fakat NVIDIA 7200GS de denediğimde çalışıyor R9 380 de çalışmıyor.

Acelesi yok. Kargo ücretini ekleyince Temu daha mantıklı. Çalışmama gibi bir durumda iade uzun sürer mi?

Son düzenleme:
tipik DVI-I dual link pasif dönüştürücü alman yeterli. üstteki dvi-d olan dijital aktif dönüştürücü gerektirir bu da ekstra giriş gecikmesi yaratır.

Tipik DVI-ı Dual link pasif dönüştürücü alman yeterli. Üstteki DVI-D olan dijital aktif dönüştürücü gerektirir bu da ekstra giriş gecikmesi yaratır.

Link bırakır mısınız? Giriş gecikmesi çok da önemli değil taktığım monitörde oyun oynanmayacak 3. monitör olacak.

Temu'dan olanı bugün aldım denedim. Gayet güzel görüntüyü veriyor. Diğer sitelerden de daha ucuza gelmiş oldu. Yardım için teşekkürler.

Son düzenleme: