Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
DxDiag, yani DirectX Diagnostics, bilgisayardaki bütün aygıtların listelendiği bir araçtır. Bu araç içinde sadece aygıtlar değil, bu aygıtlar için yüklü sürücüler ve bu sürücülerin sürümü de yazar. Ayrıca daha da önemlisi, söz konusu aygıtların Donanım Kimliği yer almaktadır.
Paylaştığımız DxDiag raporlarında bütün sürücüler eksiksiz yüklü olduğu için herhangi bir donanımına sürücü bulamayan kullanıcılar, bizim DxDiag paylaşımları sayesinde donanımının adını ve yüklemesi gereken sürücüyü bulabilir zira söz konusu donanımların adı, sürücü yüklendikten sonra belli olur.
Bu yüzden DxDiag paylaşacaksanız Aygıt Yöneticisi altında kurulmamış sürücünüz olmasın lütfen. Böyle eksiksiz bir Aygıt Yönetici'niz olsun:
Paylaştığımız DxDiag raporlarında bütün sürücüler eksiksiz yüklü olduğu için herhangi bir donanımına sürücü bulamayan kullanıcılar, bizim DxDiag paylaşımları sayesinde donanımının adını ve yüklemesi gereken sürücüyü bulabilir zira söz konusu donanımların adı, sürücü yüklendikten sonra belli olur.
Bu yüzden DxDiag paylaşacaksanız Aygıt Yöneticisi altında kurulmamış sürücünüz olmasın lütfen. Böyle eksiksiz bir Aygıt Yönetici'niz olsun:
- Makaleler
- 4
Yarar, senin donanimla internette eslesen illaki biri cikiyor, donanim kimligini aratinca da sonuclar arasinda burasi da cikiyor. Hem CEO katkisi amacli hem de yardim.Hocam bu DxDiag bilgileri ne işe yarayabilir? Biz de kendi anakartlarımızın bu bilgilerini paylaşalım mı, birilerinin bir işine yarar mı?
DxDiag, yani DirectX Diagnostics, bilgisayardaki bütün aygıtların listelendiği bir araçtır. Bu araç içinde sadece aygıtlar değil, bu aygıtlar için yüklü sürücüler ve bu sürücülerin sürümü de yazar. Ayrıca daha da önemlisi, söz konusu aygıtların Donanım Kimliği yer almaktadır.
- Makaleler
- 4
SEO'ya katkısı oluyor, bir de sürücü bulma konusunda da işe yarıyorlar.
- Makaleler
- 4
Sayfadaki 1000'den fazla satırlık çıktıyı Google indexliyormu ki? Ben aratınca bulamıyorum çünkü.Paylaştığımız DxDiag raporlarında bütün sürücüler eksiksiz yüklü olduğu için herhangi bir donanımına sürücü bulamayan kullanıcılar, bizim DxDiag paylaşımları sayesinde donanımının adını ve yüklemesi gereken sürücüyü bulabilir zira söz konusu donanımların adı, sürücü yüklendikten sonra belli olur.
Benim Asus H100M-K dxdiag atsam işe yarar mı?
Detaylı arama ile çıkması lazım.Sayfadaki 1000'den fazla satırlık çıktıyı Google indexliyormu ki? Ben aratınca bulamıyorum çünkü.
Eki Görüntüle 43210
Eki Görüntüle 43211
Eki Görüntüle 43212
Hemen değil ama zamanla.Sayfadaki 1000'den fazla satırlık çıktıyı Google indexliyormu ki? Ben aratınca bulamıyorum çünkü.
Hangi işletim sistemi olması gerekiyor?
Google botları hangi işletim sistemini kullanıyor bilmiyorum.
Elma ısıran
Üstün
Mac bilgisayarlar için bu şekilde paylaşabileceğim ve başkalarına faydalı olabilecek çeşitli veriler var mıdır? Çok çeşitli Mac bilgisayarlara erişimim mevcut işim gereği.Google botları hangi işletim sistemini kullanıyor bilmiyorum.