Detaylar
Kim cevapladı?Bir arkadaşım çok bayılarak oynamıştı, bazen yanına oturup izlerdim. Vaktim olsa alır oynarım.
swex5051
Gelişen
Ben şeyi anlamadım, oyunda ilerliyorumBir arkadaşım çok bayılarak oynamıştı, bazen yanına oturup izlerdim. Vaktim olsa alır oynarım.
pazar
Bu kadar detaylı bilmiyorum maalesef :/.Ben şeyi anlamadım, oyunda ilerliyorum pazar dedikleri yere geliyorum. Kullandığım silahlar hep full eski nasıl yeni silah üreteceğim onu anlamadım. Yoksa ilerleyen dönemlerde mi açılıyor?
maes
Başarılı
Silahlar ilerleyen yerlerde veriliyordu. @Daffy DuckBen şeyi anlamadım oyunda ilerliyorum pazar dedikleri yere geliyorum kullandığım silahlar hep full eski nasıl yeni silah üreteceğim onu anlamadım yoksa ilerleyen dönemlerde mi açılıyor
swex5051
Gelişen
Anladım
Hadi bakalım son şans verip yüklüyorum
Hadi bakalım son şans verip yüklüyorum
maes
Başarılı
Ağır makineli falan veriyordu hatırladıgım kadarıyla.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Mukemmel oyundur, Total'de 70 saat oynadim.
Easley
Uzman
Oyunun asıl zevkli kısmı, uçan tekme atabilmeye başladığınızda ortaya çıkıyor. O skilli açana kadar bekleyin; o skilli kullanmaya başladığınızda oyunun zaten sarmaya başladığını fark edeceksiniz. Bir de ben 4 kişi oynayıp bitirmiştim arkadaşlarınla oynarsan daha çok zevk alırsın.
swex5051
Gelişen
sopa mopa full hasarı düşük silahlar veriyor görevlerde zorluk çıkarıyor silahçıya gittiğimizde zaten alacak para falan olmuyor ilginçAğır makineli falan veriyordu hatırladıgım kadarıyla.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-