Oyuna yeni güncellemelerden sonra başladım, dün @GhostRileyy hocam benim sunucuma da geldi sağ olsun. Ama ikimizde de dövüş dışında stamina azalmadı. Parkur yapmak stamina azaltmadı, bu da bana biraz oyunun kendisine aykırı geliyor. Ayarlardan varsayılan yaptıma ama bir düzelme olmadı. Çözümü var mı? Oyunu 5 saat oynamışım, bir daha baştan başlamak istemiyorum çözüm oysa.
Detaylar
Kim cevapladı?Son güncellemeden sonra oyunda dövüş dışında stamina harcayamıyorsunuz. Bana kalırsa oyunun içine etmişler.
Yama notları
Yama notları
Abi bu oyun zombi dövme tırmanma keşfetme gizlenme ve parkur üzerine dövüş te ortalama ayarları falan da mı yok?Son güncellemeden sonra oyunda dövüş dışında stamina harcayamıyorsunuz. Bana kalırsa oyunun içine etmişler.
Yama notları
Maalesef yok gibi gözüküyor. Geçen gün Reddit'de karşıma çıktığında ben de şaşırmıştım.Abi bu oyun zombi dövme tırmanma keşfetme gizlenme ve parkur üzerine dövüş te ortalama ayarları falan da mı yok?
Optimic
Çalışkan
Yeni güncelleme ile geldi hocam. Steam'den aldısanız sürümü değiştirebiliyorsunuz diye biliyorum.Oyuna yeni güncellemelerden sonra başladım, dün @GhostRileyy hocam benim sunucuma da geldi sağ olsun. Ama ikimizde de dövüş dışında stamina azalmadı. Parkur yapmak stamina azaltmadı, bu da bana biraz oyunun kendisine aykırı geliyor. Ayarlardan varsayılan yaptıma ama bir düzelme olmadı. Çözümü var mı? Oyunu 5 saat oynamışım, bir daha baştan başlamak istemiyorum çözüm oysa.
Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef Epic Games.Yeni güncelleme ile geldi hocam. Steam'den aldısanız sürümü değiştirebiliyorsunuz diye biliyorum.
@GhostRileyy hocam oyuna 2 dakika girer misiniz rica etsem bir şey vereceğim.
Silahlarınızı geri verecektim, oyun çok kolay oldu diye ama Zula'ya attım artık. DLC hediyelerini de alınca oradan 50'lik silahlar geldi. Verdiğiniz pençede 50 hasar vuruyor. 100 ve 130 olanları Zula'ya attım. Hasarım 100'lere gelince kullanırım artık. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
GhostRileyy
Uzman
Sizde kalabilir silahlar hocam, önemli değil. Siz yine de silahlara güvenip gece dışarı çıkmayın. Benden tavsiye, iyi oyunlarMaalesef Epic Games.
Silahlarınızı geri verecektim, oyun çok kolay oldu diye ama Zula'ya attım artık. DLC hediyelerini de alınca oradan 50'lik silahlar geldi. Verdiğiniz pençede 50 hasar vuruyor. 100 ve 130 olanları Zula'ya attım. Hasarım 100'lere gelince kullanırım artık. Teşekkürler.
Sizde kalabilir silahlar hocam, önemli değil. Siz yine de silahlara güvenip gece dışarı çıkmayın. Benden tavsiye, iyi oyunlar![]()
Gece görevleri yapıyorum ya çatılarda takılınca genelde sorun yok ve aşırı gerici durumda yok bana göre kovalamaca biraz arada terletiyor o kadar. DLClerde crane görünüşü sopa vs veriliyor link atayım üye değilseniz olun.
Bir de sizle silah cephaneleri toplamıştık hala toplanıyor DLC ile çıkması gerekmiyor muydu?
Son düzenleme:
Optimic
Çalışkan
İsterseniz size ecelleri 2 vuruşda öldüren silah verebilirim.Maalesef Epic Games.
GhostRileyy
Uzman
Herşeyi tekte kesince de oyundan zevk alınmıyor hocam, sağolun yine de teklifiniz için.İsterseniz size ecelleri 2 vuruşda öldüren silah verebilirim.
Mesela ilk oyunda bazen modlu silahlar atıyorlardı sunucuya gelenler. Bilmem kaç hasarlı silahlar. Her şeye tek atıyordu (Ecel dahil). Geceleri dışarda elimi kolumu sallayarak geziyordum. Sınırsız mermide vardı. Gelene 1 gidene 5 atıyordum. Ancak hiçbir zevki olmuyordu. Bu oyun serisini özel kılan şeylerden biri de geceleridir. Yani bazen geceleri, Ecel kovalamacası esnasında terlemeyeceksem, bazen Ecel'i ensemde hissedip, korkudan elim anlık olarak "ESC" tuşuna gitmeyecekse tek atan silahın önemi kalmıyor.
Hocam ben, Kyle Crane setini önceden eskiden bir etkinlikle almıştım ancak envanterden kayboldu. Techland'e bir mail atacağım akşam.Gece görevleri yapıyorum ya çatılarda takılınca genelde sorun yok ve aşırı gerici durumda yok bana göre kovalamaca biraz arada terletiyor o kadar. DLClerde crane görünüşü sopa vs veriliyor link atayım üye değilseniz olun.
Bir de sizle silah cephaneleri toplamıştık hala toplanıyor DLC ile çıkması gerekmiyor muydu?
Yok hocam. Bende mesela makineli tüfek yok ancak bazen lootların arasında makineli tüfek mermisi de buluyorum.
Son düzenleme: