ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Herkese merhaba. Steam'den Dying Light 2'yi satın aldım. İlk oyunu oynamadım. Şu anda ilk oyunun essential paketi 3.60 dolar, definitive edition ise 6.49 dolar. Alıp oynamalı mıyım?

Hangi paketi almalıyım? Yoksa birinci oyunu boşver, direkt Dying Light 2'yi mi oyna dersiniz?

Eğer alacaksanız DLC'lerle birlikte almanızı öneririm. Şuan 2'yi oynuyorsanız ve beğenirseniz 1'i de seversiniz diye düşünüyorum.

Eğer alacaksanız DLC'lerle birlikte almanızı öneririm. Şuan 2'yi oynuyorsanız ve beğenirseniz 1'i de seversiniz diye düşünüyorum.

Çok fazla oyun var sırada bekleyen hocam. Yani dlcler baya güzelmiş ama ana hikayeti oynayıp sonra 2ye sonra da beaste geçeceğim. Teşekkür ediyorum.

Çok fazla oyun var sırada bekleyen hocam. Yani dlcler baya güzelmiş ama ana hikayeti oynayıp sonra 2ye sonra da beaste geçeceğim. Teşekkür ediyorum.
Rica ederim. İsterseniz ilk önce 1'i oynayıp bitirin ardından The Following DLC'sini de oynayıp The Beast'e geçin. Çünkü The Beast, The Following'in devam oyunu.

Rica ederim. İsterseniz ilk önce 1'i oynayıp bitirin ardından The Following DLC'sini de oynayıp The Beast'e geçin. Çünkü The Beast, The Following'in devam oyunu.
The following 1. Oyunun dlc si mi hocam?

Gerilim be korku oyunlarından hep kaçıyordum ama senuas baga hellblade 2, control gibi oyunları oynadığım için bu türe giriş yapmaya karar verdim.

Rekabetçi cs go ve dota 2 yi de bırakınca silent hill ve resident evil hariç hepsini oynamayı düşünüyorum.

The following 1. Oyunun dlc si mi hocam?

Gerilim be korku oyunlarından hep kaçıyordum ama senuas baga hellblade 2, control gibi oyunları oynadığım için bu türe giriş yapmaya karar verdim.

Rekabetçi cs go ve dota 2 yi de bırakınca silent hill ve resident evil hariç hepsini oynamayı düşünüyorum.
Evet hocam 1. oyunun DLC'si The Following. Yanlış hatırlamıyorsam kaçış-kovalamaca ağırlıklı bir DLC. Hellblade de güzel gerilim ve sinematik deneyim sunuyordu. Şimdiden iyi oyunlar.

Bence ikinci oyun yerine ilk oyun ve DY Beast oyna, ikinci oyunla başlarsan diğerlerine hak edilen süreyi vereceğini düşünmüyorum peş peşe oynanacak bir seri değil.