Herkese merhaba. Steam'den Dying Light 2'yi satın aldım. İlk oyunu oynamadım. Şu anda ilk oyunun Essential paketi 3.60 dolar, Definitive Edition ise 6.49 dolar. Alıp oynamalı mıyım?

Hangi paketi almalıyım? Yoksa birinci oyunu boş ver, direkt Dying Light 2'yi mi oyna dersiniz?

Dying Light 2 tamamen rezalet gözümde. 20 saat hikayeyi bitirmek için zar zor dayandım. 1. oyun kat be kat daha iyi. 105 saat zevkle geçirmişim.

Söylenenlere göre deluxe edition ilk oyunu alacağım. Deluxe edition da the following var sanırım steam'deki paket olan deluxe edition.

Steam'deki indirimlerden şunları aldım. Sackboy oyununu eşimle oynamak için aldım. Epey bir indirime girmişti;

Şuanda da The Alters oynuyorum. Alters bittiği gibi Dying Light- araya Road 96 sonra DL2. Dying Light'ın The Following'i içeren Deluxe paketini satın aldım. İlginiz ve fikirleriniz için teşekkür ederim.
1759497101978.webp

Steam'deki indirimlerden şunları aldım. Sackboy oyununu eşimle oynamak için aldım. Epey bir indirime girmişti;

Şuanda da The Alters oynuyorum. Alters bittiği gibi Dying Light- araya Road 96 sonra DL2. Dying Light'ın The Following'i içeren Deluxe paketini satın aldım. İlginiz ve fikirleriniz için teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 189762
Road 96 çok güzel oyun hocam. Bitirdikten sonra Road 96: Mile 0'ı da oynamanızı tavsiye ederim. Road 96'nın öncesini anlatıyor.