Detaylar
Kim cevapladı?CanPatrioTic
Yetkin
En ucuz satılan ülke şu an Çin.
İlk iki oyunu oynadınız mı? Herkes çok iyi konuşuyor ancak parkur sistemi bana ilk iki oyunun sunduğu akıcılığın aksine çok yavaş geldi. Bu da zevki kaçırdı.Şu an hangi ülkeden en ucuza alabilirim? VPN ile almayı düşünüyorum. Şu an paylaşımlı hesapla oynuyorum, oyunu aşırı beğendim, almak istiyorum fakat 45 dolar çok para.
O sitede doğru düzgün satıcı yok ki kral. Ben 5 oyun aldım, 5 oyundan sadece 2’si teslim edildi. Diğerleri iptal oldu, bir de 24 saat bekliyorsun. O site tamamen boş olay.Gameship sitesinden %20 daha ucuza alabilirsin (36 dolar) Steam hesabına hediye ediliyor oyun.
Bu yaptığım yöntem doğru değil; fakat bize adam akıllı fiyatlandırma yapmıyorlar ve 45 Dolar istiyorlar. Ben istediğim oyunları hep VPN ile yeni hesap açıp alıyorum, Steam’den herhangi bir ban yemedim.
Scheriff
Uzman
Oyun almak için sıfırdan Steam hesabı açacağınıza, 25-30 liraya Steam hesabı satan yerler var, çevrimdışına alıp rahat rahat oynarsınız.O sitede doğru düzgün satıcı yok ki kral. Ben 5 oyun aldım, 5 oyundan sadece 2’si teslim edildi. Diğerleri iptal oldu, bir de 24 saat bekliyorsun. O site tamamen boş olay.
Bu yaptığım yöntem doğru değil; fakat bize adam akıllı fiyatlandırma yapmıyorlar ve 45 Dolar istiyorlar. Ben istediğim oyunları hep VPN ile yeni hesap açıp alıyorum, Steam’den herhangi bir ban yemedim.
Öyle alacaksan korsan indir. Ne farkı var?
Scheriff
Uzman
Erişimi kolaylaştırıyor. Düzgün yerden mi indiriyorum derdi yok veya indireceğin korsan sitesine düşmüş mü diye beklemene gerek olmuyor.
Bu şekilde de nereden alacağım derdi oluyor sanırım. Arkadaş konu açtığına göre.Erişimi kolaylaştırıyor. Düzgün yerden mi indiriyorum derdi yok veya indireceğin korsan sitesine düşmüş mü diye beklemene gerek olmuyor.
CanPatrioTic
Yetkin
Bende zamanında merakımdan denemiştim. Sonuçta korsan korsandır.Erişimi kolaylaştırıyor. Düzgün yerden mi indiriyorum derdi yok veya indireceğin korsan sitesine düşmüş mü diye beklemene gerek olmuyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet