Hocam offline almanız lazım hesabı genelde bu hesaplarda hep aktif kalır.
Hocam alıyorum fakat yine aynıydı. AC Shadows için denemiştim o zaman. Ubisoft Connect hesabı da bağlamamı istiyordu. Onu da giriyorum fakat hatalı vs dediği için uğraşmamıştım. Zaten denemek için almıştım, benim gözümde korsan oyuna giriyor.

Oyunu nasıl buldunuz. İlk 1 saatte bir problem yoktu da oyunu bozan 1-2 buga denk geldim ve açık dünyada arada stutter atıyor.

Tertemiz bug falan hiç yok optimizasyon çok iyi yapılmış. En yeni sürücü sorunlu 1 2 sürüm önceki sürücü daha stabil 170 180 FPS arası oynuyorum 2K Ultra ayarlar çizim mesafesi 180. kare oluşturma sadece açık.

Tertemiz bug falan hiç yok optimizasyon çok iyi yapılmış. En yeni sürücü sorunlu 1 2 sürüm önceki sürücü daha stabil 170 180 FPS arası oynuyorum 2K Ultra ayarlar çizim mesafesi 180. kare oluşturma sadece açık.
Son sürücüyü kullanıyorum. Takılmaların sebebi arka planda gpu ile alakalı bir test programı açık kalmış ondan oluyormuş. Hatta oyun 1-2 kere çöktü sonradan fark ettim. Framegen kullanmadan direk çok yükseğe aldım. 130FPS'de Akıcı çalışıyor da buglar mevcut. Zombiler bazen duvarın arkasından falan tutabiliyor. Bir de tırmanırken yerin altına falan düştüm garip bir şekilde. İlk gün yamasıyla falan düzeltirler çok ta önemli değil.

Bir de oyunda sabah yapamıyorum. Yatağa gidip Sabaha kadar bekle diyorum ama oyun hala gece. İşin garip tarafı Sabaha kadar bekle dedikten sonra eceller gelmiyor. Geceye kadar bekle dersem direk spawnlanıyorlar.

Son sürücüyü kullanıyorum. Takılmaların sebebi arka planda GPU ile alakalı bir test programı açık kalmış ondan oluyormuş. Hatta oyun 1-2 kere çöktü sonradan fark ettim. Framegen kullanmadan direk çok yükseğe aldım. 130FPS'de akıcı çalışıyor da buglar mevcut. Zombiler bazen duvarın arkasından falan tutabiliyor. Bir de tırmanırken yerin altına falan düştüm garip bir şekilde. İlk gün yamasıyla falan düzeltirler çok ta önemli değil.

Bir de oyunda sabah yapamıyorum. Yatağa gidip sabaha kadar bekle diyorum ama oyun hala gece. İşin garip tarafı sabaha kadar bekle dedikten sonra eceller gelmiyor. Geceye kadar bekle dersem direk spawnlanıyorlar.

Daha çok taze oyun muhtemelen yakında çiçek gibi olur bir de bu geceleri ne kadar zor eceller tarafından hem mental hem de fiziken istismara uğradım el feneri ışığının düştüğü yerden beni görebiliyorlarmış 2. oyunda yoktu galiba bu.

Geceleri zifiri karanlık önümü göremiyorum parkur vs yapmak zor 2. oyunda maymun etmiştim ecelleri.

Daha çok taze oyun muhtemelen yakında çiçek gibi olur bir de bu geceleri ne kadar zor eceller tarafından hem mental hem de fiziken istismara uğradım el feneri ışığının düştüğü yerden beni görebiliyorlarmış 2. oyunda yoktu galiba bu.

Geceleri zifiri karanlık önümü göremiyorum parkur vs yapmak zor 2. oyunda maymun etmiştim ecelleri.
Evet gece inanılmaz zor olmuş. Dışarıda dolaşamıyorsun bile. Dying Light 1 bu kadar abartılı değildi sanki. 2'de ise belirli bir süre sonra geceleri çok rahat geçiyordu. Dying Light 2'de var mı hatırlamıyorum ama bu zombilerin üstümüze atlaması inanılmaz saçma bir şey. Hadi gördüğümü F'ye basarak engelliyorum ama büyük bir bossla savaşırken birden arkamdan tutuyor. Oyun ne yapmamı bekliyor ki benim 50 gözüm mü var anlamadım.

Evet gece inanılmaz zor olmuş. Dışarıda dolaşamıyorsun bile. Dying Light 1 bu kadar abartılı değildi sanki. 2'de ise belirli bir süre sonra geceleri çok rahat geçiyordu. Dying Light 2'de var mı hatırlamıyorum ama bu zombilerin üstümüze atlaması inanılmaz saçma bir şey. Hadi gördüğümü F'ye basarak engelliyorum ama büyük bir bossla savaşırken birden arkamdan tutuyor. Oyun ne yapmamı bekliyor ki benim 50 gözüm mü var anlamadım.

Ecellerin aslında olayı o diğer marazlılardan daha çevik ve güçlü bu oyuna alışmak biraz zaman alacak gibi.