V11'den memnun olmayan çok kişi varken batarya masrafı başa bela.

Kablosuz modelini birkaç senedir kullanıyorum çok memnunum. Niçin kablosuz model tercih etmiyorsunuz?

İyi bir kablosuz süpürge nereden baksanız 25.000 TL'ye geliyor. V11'i saymıyorum yukarıda da dediğim gibi.

2 senedir kullanmaktayım. Ama yanına gen5 detect aldığımdan beri çok az kullanıyorum. Kablosuz çok pratik geliyor.

Gen 5 Dedect ile arasında çekim gücü olarak hangisi daha iyi?

İyi bir kablosuz süpürge nereden baksanız 25.000 TL'ye geliyor. V11'i saymıyorum yukarıda da dediğim gibi.
Benim süpürge yanılmıyorsam V10 ve 3 seneye yakın süredir kullanıyorum. Daha sorun yaşamadım. Öyle bakınca haklısınız. Ben kablolu olanların da iyi olduğunu duymuştum.

Gen 5 Dedect ile arasında çekim gücü olarak hangisi daha iyi?
Hocam aslında kablosuzun olayı bence çekim gücü değil. Başlıkların motorlu olması çok fayda sağlıyor. Mesela ben hep en düşük güçte kullanıyorum ve fazlasıyla yetiyor. Kablolu olanların çekim gücü daha yüksek olabilir ama başlıkları kablosuzlar gibi iyi değil.

Benim süpürge yanılmıyorsam V10 ve 3 seneye yakın süredir kullanıyorum. Daha sorun yaşamadım. Öyle bakınca haklısınız. Ben kablolu olanların da iyi olduğunu duymuştum.

V10'un bataryası 3200 TL, Gen 5 gibi yeni nesil süpürgelerin bataryası 5000 TL. Çok uçuk fiyatlar bunlar ve ilk aldığım performansta kullanmak istersem 5 yıl sonra değiştirmem gerekecek. Hiç akıl kârı gelmiyor bana.

V10'un bataryası 3200 TL, Gen 5 gibi yeni nesil süpürgelerin bataryası 5000 TL. Çok uçuk fiyatlar bunlar ve ilk aldığım performansta kullanmak istersem 5 yıl sonra değiştirmem gerekecek. Hiç akıl kârı gelmiyor bana.
Gen5'e gerek var mı bilmiyorum. V10 bana fazlasıyla yetiyor. Bunu biraz fazla temizlik yapan ve evde çok tüy döken köpek besleyen birisi olarak söylüyorum. 3 senenin sonunda pil performansı hala aynı bence. Eski evim 300 m² idi onda 2 sene kadar kullandım şimdiki evim ise 170 m² civarında ve hala tek şarjla evi detaylı ve uzun şekilde süpürüyorum. Eğer 5 sonunda batarya değişmem gerekirse, bana sağladığı kolaylığı düşününce o para bana çok gelmez açıkçası. Karar sizin tabi. Ben şu an alsam yine kullandığım süpürgeyi alırdım.