Yer
United Kingdom

1734970067598.webp

Sepetteki 4.000 TL'lik kuponu kullanmayı unutmayın.

5.000 TL'lik ünite yanında hediye.

Dyson'ın şu ana kadar çıkartmış olduğu en iyi süpürge olduğunu da belirtmekte fayda var.

Dyson’un malzeme kalitesi bakımından fiyatını asla ama asla hak ettiğini düşünmüyorum. 2020 civarında çıkan Dyson’un o zamanki en iyi süpürgesini almıştık, en az 4 kere servise gitti. Sürekli bir aksamı bozuluyor, şarj ünitesi temassızlık yapıyor.
Malzeme kalitesi konusunda da koskoca firmanın bu fiyata değmeyecek kalitede parçalar kullanması oldukça kötü.

Kaç kere bozulan aksamları yüzünden süpürgeyi her götürüşümüzde tamir edilmesi 2 haftayı buldu.

1 ay önce ise Dyson’un hava temizleyicisini aldık, havadaki değişimi anında hissedebiliyorsunuz memnunuz.

Dyson’un malzeme kalitesi bakımından fiyatını asla ama asla hak ettiğini düşünmüyorum. 2020 civarında çıkan Dyson’un o zamanki en iyi süpürgesini almıştık, en az 4 kere servise gitti. Sürekli bir aksamı bozuluyor, şarj ünitesi temassızlık yapıyor.
Malzeme kalitesi konusunda da koskoca firmanın bu fiyata değmeyecek kalitede parçalar kullanması oldukça kötü.

Kaç kere bozulan aksamları yüzünden süpürgeyi her götürüşümüzde tamir edilmesi 2 haftayı buldu.
Biz hiçbir sorun yaşamadık. Malzeme kalitesi de gayet iyi bana kalırsa. Talihsizlik olmuş sizinki biraz.

V kaç kullanıyorsunuz?

V7 veya V8 sanırsam bu. Bayağı eski. V8 2016, V7 ise 2017'de çıkmış olmalı. Eski olduğu için bu sorunları yaşamanız normal.
Aslında haksız sayılmaz. V15 Detect var bende ve malzeme kalitesi cidden sağlam hissettirmiyor. Her tarafı narin plastik. Uç değiştirirken elimden kayıp gidecek diye korkuyorum. Bir kere elimden kaysa paramparça olacak cihaz.