e-Devlet'te mobil uygulamaya kod gelmiyor

avkila.tech

Becerikli
Makaleler
1
Selamlar, telefonuma format attım. E-Devlet indirdiğimde kod istiyor telefonuma, çünkü E-Devlet'te bu cihaz açıktı. Ancak şu anda hiçbir şekilde kod gelmiyor ve giriş yapamıyorum. Ne yapmalıyım? PTT'den yeni şifre çıkarırsam sorun düzelir mi?

Yedek kodum yok.

Telefon onayından bahsediyorsan verilen sürenin dolmasını bekle. Daha sonra SMS ile gönderim yapıp cihaz aktivasyonunu kaldırabiliyorsun diye hatırlıyorum. Yeni şifre almana gerek yok.

YKS giriş belgeleri açıklandığı için klasik her sene yaşanan çökme yaşanıyor.

Yeni numara tanımlama kısmından kendi numaranizla yeniden tanımlama yapın. Sonra iki aşamalı doğrulamayi kaldırın.

Koskoca devlet sitesi arada bir çöküyor. Bir kac tane İTÜ, ODTÜ yazılım mühendisleri alsalar kadroya deseler buralar size emanet her sey cozulecek. Liyakat yok ki... 2 gundur bende ilanlara basvuramiyorum.

Belge almam gerekti fakat uygulama çöktüğü için alamıyorum şu an işlerim aksıyor. Yılın belirli günlerinde yoğunluk olacağı belliyken buna göre neden hamle yapmıyorlar çözemedim.

Banka üzerinden E-Devlet'e giriş yapıp cihaz aktivasyonunu iptal edebilirsin. Ben öyle çözmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…