Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

avkila.tech

Becerikli
Makaleler
1
Selamlar, telefonuma format attım. E-Devlet indirdiğimde kod istiyor telefonuma, çünkü E-Devlet'te bu cihaz açıktı. Ancak şu anda hiçbir şekilde kod gelmiyor ve giriş yapamıyorum. Ne yapmalıyım? PTT'den yeni şifre çıkarırsam sorun düzelir mi?

19398.webp

Yedek kodum yok.

Çözüm
Telefon onayından bahsediyorsan verilen sürenin dolmasını bekle. Daha sonra SMS ile gönderim yapıp cihaz aktivasyonunu kaldırabiliyorsun diye hatırlıyorum. Yeni şifre almana gerek yok.
Telefon onayından bahsediyorsan verilen sürenin dolmasını bekle. Daha sonra SMS ile gönderim yapıp cihaz aktivasyonunu kaldırabiliyorsun diye hatırlıyorum. Yeni şifre almana gerek yok.

Çözüm
Yeni numara tanımlama kısmından kendi numaranizla yeniden tanımlama yapın. Sonra iki aşamalı doğrulamayi kaldırın.

Belge almam gerekti fakat uygulama çöktüğü için alamıyorum şu an işlerim aksıyor. Yılın belirli günlerinde yoğunluk olacağı belliyken buna göre neden hamle yapmıyorlar çözemedim.

Arkadaslar mezuniyetten geldim. Ölü gibiyim, ben bir yatayım temiz kafa ile bakacağım.
Bu arkadas dogru diyor gibi, mesaj geldi de mezuniyet dagin basinda oldugu icin giremedim.