e-Devlet'te öğrenci nakil sistemi ne zaman açılır?

TinerciYasin

Başarılı
Merhaba,

Okul için nakil başvurusu yapacaktım şu an sistem kapalı gözüküyor galiba sınav haftası olduğu için. Ne zaman açılır, bu pazartesi açılır mı yani tatil haftası. @143

Son düzenleme:
Ekimin sonuna kadar devam ediyordu hocam kapandı nakiller. Bildiğim kadarıyla 1.Dönemin sonunda yada 2.Dönemin başında açılacak.

Ekim'in sonuna kadar devam ediyordu hocam kapandı nakiller. Bildiğim kadarıyla 1.Dönemin sonunda ya da 2.Dönemin başında açılacak.

Geçen yıl bir arkadaşım gitmişti ama kasım'da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıldan yıla değişiklik gösterebilir hocam. Ama kapandığını biliyorum. Şu an nakil yapamazsınız yani.
Şu an yapamayacağımı bende biliyorum çünkü sınav haftasıydı bu hafta. Dönem sonu da yapamazlar çünkü o da sınav haftasına denk geliyor kısacası yanlış bilgi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an yapamayacağımı bende biliyorum çünkü sınav haftasıydı bu hafta. Dönem sonu da yapamazlar çünkü o da sınav haftasına denk geliyor kısacası yanlış bilgi.
O zaman 2. dönemin başında açılabilir. Üstelik, okulunuzun idaresiyle neden görüşmediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…