Ekran kartımı satıyorum ama alıcı fatura istedi e-fatura var. Bunu nasıl fatura olarak alabilirim? Çıktı mı almam lazım? N11 üzerinden Garaj Online satıcısından aldım kartı.
Son düzenleyen: Moderatör:
e-fatura zaten fatura, çıktı falan almana gerek yok direkt wp'den atabilirsin.Ekran kartımı satıyorum ama alıcı fatura istedi e-fatura var. Bunu nasıl fatura olarak alabilirim? Çıktı mı almam lazım? N11 üzerinden Garaj Online satıcısından aldım kartı.
@Livo WhatsApp'tan veya emailden gönderebilirsin. Çıktı almana gerek yok. Niye seni illa bununla uğraştırıyor?
E-fatura'da faturadır zaten? E-mail atmanız yeterli olacaktır.
~𝓑𝓮𝔂𝔃𝓪
E-fatura zaten fatura, çıktı falan almana gerek yok direkt Wp'den atabilirsin.
O halde kırtasiyeden kağıt üzerine çıktı alabilirsin.Alacak kişinin yaşı 16-17 olması lazım babası karışıyormuş Full eski kafa insanlar bilmedikleri için uğraşıyoruz işte.
2-3 kere açıklamaya çalıştım takmıyor.
Alacak kişinin yaşı 16-17 olması lazım babası karışıyormuş Full eski kafa insanlar bilmedikleri için uğraşıyoruz işte.
2-3 kere açıklamaya çalıştım takmıyor.
O almıyorsa başkası alır; gerçekten hayat elindeki temiz malı faturalı bir şekilde satıp, alıcının ürün faturasız diye zorluk çıkarmasını stress yapmak için yeterince uzun değil.