Makaleler
4
Yer
Asphodel
Ekran kartımı satıyorum ama alıcı fatura istedi e-fatura var. Bunu nasıl fatura olarak alabilirim? Çıktı mı almam lazım? N11 üzerinden Garaj Online satıcısından aldım kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Livo WhatsApp'tan veya emailden gönderebilirsin. Çıktı almana gerek yok. Niye seni illa bununla uğraştırıyor?

E-fatura'da faturadır zaten? E-mail atmanız yeterli olacaktır.

~𝓑𝓮𝔂𝔃𝓪

E-fatura zaten fatura, çıktı falan almana gerek yok direkt Wp'den atabilirsin.

Alacak kişinin yaşı 16-17 olması lazım babası karışıyormuş Full eski kafa insanlar bilmedikleri için uğraşıyoruz işte.
2-3 kere açıklamaya çalıştım takmıyor.

Son düzenleme:
Alacak kişinin yaşı 16-17 olması lazım babası karışıyormuş Full eski kafa insanlar bilmedikleri için uğraşıyoruz işte.
2-3 kere açıklamaya çalıştım takmıyor.

O almıyorsa başkası alır; gerçekten hayat elindeki temiz malı faturalı bir şekilde satıp, alıcının ürün faturasız diye zorluk çıkarmasını stress yapmak için yeterince uzun değil.

O almıyorsa başkası alır; gerçekten hayat elindeki temiz malı faturalı bir şekilde satıp, alıcının ürün faturasız diye zorluk çıkarmasını stress yapmak için yeterince uzun değil.

Biri daha yazdı hocam ona elden teslim edeceğim galiba yine e-fatura kabul etmezlerse atarım çıktısını alıp kullanabilirsiniz diye iletirim teşekkürler yorum yapan arkadaşlara tekrardan.