Genelde tablet ve telefon testlerinde cihazda sanki PDF gibi değil de ekranın tamamını 1 sayfa dolduruyor ve sağa kaydırınca sayfa değiştirme animasyonu çıkıyor. Bunu nasıl yapabilirim? Rahat rahat kitap okuyamıyorum.
Genelde tablet ve telefon testlerinde cihazda sanki PDF gibi değil de ekranın tamamını 1 sayfa dolduruyor ve sağa kaydırınca sayfa değiştirme animasyonu çıkıyor. Bunu nasıl yapabilirim? Rahat rahat kitap okuyamıyorum.
Epub formatında okuma yap. Telefonda Play Books, tablette PocketBook gibi bir uygulamaya Epub dosyasını at. O, otomatik sayfa çevirme animasyonu getirir. PDF ile asla o rahatlığı alamazsın.
Epub formatında okuma yap. Telefonda Play Books, tablette PocketBook gibi bir uygulamaya Epub dosyasını at. O, otomatik sayfa çevirme animasyonu getirir. PDF ile asla o rahatlığı alamazsın.
İlk dediğiniz uygulama olan play books'u indirdim fakat uygulama dışı herhangi bir indirilmiş kitabı açmıyor.İkinci önerdiğiniz pocketbook uygulamasında ise kitaplar açılıyor fakat ekrani bir sayfa yine kaplamıyor.
İlk dediğiniz uygulama olan play Books'u indirdim fakat uygulama dışı herhangi bir indirilmiş kitabı açmıyor. İkinci önerdiğiniz pocketbook uygulamasında ise kitaplar açılıyor fakat ekrani bir sayfa yine kaplamıyor.