Detaylar
Kim cevapladı?SpeedBeast34
Üstün
Genelde tablet ve telefon testlerinde cihazda sanki PDF gibi değil de ekranın tamamını 1 sayfa dolduruyor ve sağa kaydırınca sayfa değiştirme animasyonu çıkıyor. Bunu nasıl yapabilirim? Rahat rahat kitap okuyamıyorum.
Epub formatında okuma yap. Telefonda Play Books, tablette PocketBook gibi bir uygulamaya Epub dosyasını at. O, otomatik sayfa çevirme animasyonu getirir. PDF ile asla o rahatlığı alamazsın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Blackraven
Üstün
Aşağı yukarı 7-8 sene önce Amazon Kindle'nın ilk modelini almıştım hala canavar gibi çalışıyor her kitabı rahatlıkla okuyorum. Tavsiye ederim.
Shadoww
Becerikli
İlk dediğiniz uygulama olan play books'u indirdim fakat uygulama dışı herhangi bir indirilmiş kitabı açmıyor.İkinci önerdiğiniz pocketbook uygulamasında ise kitaplar açılıyor fakat ekrani bir sayfa yine kaplamıyor.Epub formatında okuma yap. Telefonda Play Books, tablette PocketBook gibi bir uygulamaya Epub dosyasını at. O, otomatik sayfa çevirme animasyonu getirir. PDF ile asla o rahatlığı alamazsın.
Onu indirdim o da çalışmıyor. Uygulama içinde saçma sapan kitaplar var, onları açıyor sanırım sadece.Aşağı yukarı 7-8 sene önce Amazon Kindle'nın ilk modelini almıştım hala canavar gibi çalışıyor her kitabı rahatlıkla okuyorum. Tavsiye ederim.
SpeedBeast34
Üstün
Flowable EPUB al, Moon Reader veya Lithium kullan. Uygulamada sayfa çevirme modunu aç. PDF gibi değil, tam ekran kitap görünümü olur.İlk dediğiniz uygulama olan play Books'u indirdim fakat uygulama dışı herhangi bir indirilmiş kitabı açmıyor. İkinci önerdiğiniz pocketbook uygulamasında ise kitaplar açılıyor fakat ekrani bir sayfa yine kaplamıyor.
EPUB dosyası bu uygulamalara nasıl atılıyor?Epub formatında okuma yap. Telefonda Play Books, tablette PocketBook gibi bir uygulamaya Epub dosyasını at. O, otomatik sayfa çevirme animasyonu getirir. PDF ile asla o rahatlığı alamazsın.
Blackraven
Üstün
Onu indirdim o da çalışmıyor.Uygulama içinde saçma sapan kitaplar var onları açıyor sanırım sadece.
Kindle derken uygulamadan değil cihazdan bahsediyorum.
SpeedBeast34
Üstün
Epub'u cihaza indir, dosyaya dokunup moon reader veya lithium ile aç, ya da uygulamada kitap ekleden dosya klasörünü göster.
Shadoww
Becerikli
Benim indirdiğim kitapların hepsinin PDF olmasından dolayı yine tam sayfa olmuyor.EPUP nasıl indiriceğim?Flowable EPUB al, Moon Reader veya Lithium kullan. Uygulamada sayfa çevirme modunu aç. PDF gibi değil, tam ekran kitap görünümü olur.
- Makaleler
- 7