Benim indirdiğim kitapların hepsinin PDF olmasından dolayı yine tam sayfa olmuyor. Epup nasıl indiriceğim?

PDF yerine epub araman lazım. Kitap sitelerinde veya e-kitap mağazalarında genelde epub formatını seçme seçeneği olur. Google'da kitabın adını epub yazıp aramak da işe yarar. Kindle formatı mobi yerine epub olanı indir.
Uzun lafın kısası kitabı epub formatında indir, PDF yerine epub arat veya e-kitap mağazasında epub seç.

PDF yerine epub araman lazım. Kitap sitelerinde veya e-kitap mağazalarında genelde epub formatını seçme seçeneği olur. Google'da kitabın adını epub yazıp aramak da işe yarar. Kindle formatı mobi yerine epub olanı indir.
Uzun lafın kısası kitabı epub formatında indir, PDF yerine epub arat veya e-kitap mağazasında epub seç.
Dediğiniz yaptım fakat olan görüntü yine aynı:
Screenshot_2025-12-29-18-03-41-846_com.obreey.reader.webp

Her EPUB kitabi ucretsiz edinemezsiniz. Bunu belirtirsek korsana girer.

Ucretsiz edinilebilen EPUB kitaplara ornek olarak buradan erisebilirsiniz. Legal olarak ucretsiz olanlarin arsivi burasi.
Kitap indirmenin legali illegalimi olur.Youtube'de cihaz tanıtımı yaparken kitap okuma kodumun performansını gösterenler oluyor.Onlara bakiyim en iyisi.

Samsung Galaxy Tab S11 alacağım.Samsunga özgü böyle bir kitap modu var mıdır?
Dostum ne yaptın bilmiyorum ama Olay Kitaplar veya Kindle uygulamasına kullanabilirsin. Kitabı atmak için ise kitabı paylaş diyip dediğim uygulamalardan hangisini kullanırsan ona seçeceksin ve kitap aktarılacak. Bazen birkaç dakika sürebilir. EPUB indir ve yazı fontunu vs büyütebilirsin. Sorunsuz olur. PDF indirme.

Eğer ki çok kitap okuyorsan 2. el Kindle al direkt.

Kitap okumak için arkadan ışıklandırmalı tabletler iyi bir seçim değil. Çok parlak olur, göz/baş ağrıtır vs. Kindle, Kobo gibi e-ink teknolojili bir tablet bakman lazım.
Haklısınız hocam. Konu sahibi arkadaşı bu konu hakkında bilgilendirmek gerekiyor. Bende daha önce tablet üzerinden kitap okurdum. Kobo, Amazon Kindle gibi e-ink teknolojisine sahip cihazların çok bir anlam ifade etmediğini düşünürdüm. Videoları izleyince normal tablet gibi gelirdi ama libra 2 ile bizzat deneyimleyince tablet ile boşa uğraştığımı fark ettim.

Ben de tabletten okuyorum. E-kitap okuyucular göz sağlıgı açısından çok daha uygunlar ama tek işlevi olan bir cihaz için aşırı pahalılar. 7' bana küçük geliyor. 7' üzeri ekranı olan ve kasası derli toplu bir cihazın, 8.7' bir tabletten neredeyse 4 katı, belki daha fazla fiyatı var. Hal böyle olunca her ne kadar göz sağlığı dikkate alınsa bile tercih edilmiyor. En azından ben tercih etmiyorum.