Sxinar

Üstün
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba,

e/OS sitesinde indirme sayfasını bulamadığım için yaklaşık 1.5 yıldır deneyimleyemedim. Bugün ince detay incelerken buldum sonunda. Desteği çok fazla ve hem çok stabil, hem çok güzel.

Sizin deneyimleriniz nedir?

Not: Tabletime de yarın kuracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

e/OS sitesinde indirme sayfasını bulamadığım için yaklaşık 1.5 yıldır deneyimleyemedim. Bugün ince detay incelerken buldum sonunda. Desteği çok fazla ve hem çok stabil, hem çok güzel.

Desteği olsa denerdim ve bu ROM u ilk defa duydum senden. Bu ROM yapanları bi türlü anlamıyorum bak sitede Redmi Note 8 e destek var Redmi Note 8 Pro ya destek yok. Neden ya daha güçlü modele neden destek yok? Daha geçenlerde Crdroid de Android 14 de bıraktı ama Redmi Note 8 e Android 15 desteği veriyor çok saçma ya.

Desteği olsa denerdim ve bu ROM'u ilk defa duydum senden. Bu ROM yapanları bir türlü anlamıyorum bak sitede Redmi Note 8'e destek var Redmi Note 8 Pro'ya destek yok. Neden ya daha güçlü modele neden destek yok? Daha geçenlerde crDroid de Android 14 de bıraktı ama Redmi Note 8'e Android 15 desteği veriyor çok saçma ya.

Community bağımlı cihazlar daha destek alır.
Artı buna cihaz kaynakları da dahil.

Desteği olsa denerdim ve bu ROM u ilk defa duydum senden. Bu ROM yapanları bi türlü anlamıyorum bak sitede Redmi Note 8 e destek var Redmi Note 8 Pro ya destek yok. Neden ya daha güçlü modele neden destek yok? Daha geçenlerde Crdroid de Android 14 de bıraktı ama Redmi Note 8 e Android 15 desteği veriyor çok saçma ya.
Unofficial var https://community.e.foundation/t/unofficial-build-redmi-note-8-pro-begonia-for-e-os-t/54371
Aslında bu maintain eden kişi olmamasından kaynaklı.

Merhaba,

Ungoogled OS, kısacası Vanilla Los=e/OS.