E-postaya her gün gelen spam mailler nasıl temizlenir?

17334

Üyecik
Bundan birkaç ay önce bazı arkadaşlık sitelerine üye olmaya başladım. Geneli güvenilir sitelerdi. Açtığım hesapları da bir müddet sonra sildim ama o kadar çok siteye üye olmuştum ki mail adresime son zamanlarda her gün onlarca spam mesaj gelmeye başladı. Ekteki gibi mesajlar. Altta yer alan unsubscribe seçeneğine tıklayınca daha fazla gelmeye başladığını hissediyorum. Bundan nasıl kurtulurum? Çünkü gerçekten rahatsız ediyor beni.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250212_223831_Gmail.webp
    548,3 KB · Görüntüleme: 83
Eki Görüntüle 123859
Şu üç noktaya tıklayıp en alttaki "Zariah kullanıcısını engelleyin" tuşuna basın.
Engellemek çözüm değil. Kırmızı ile gösterdiğim bölüm sürekli değiştiği için trilyonlarca olasılık var.

Kurumsal firmalara mail hizmeti sunuyorum. Ne kadar filtre oluşturursam oluşturayım, bu iş random olduğu için sürekli mail geliyor.

Yeni gmail oluştur dostum ve kayıt olma böyle ''arkadaşlık'' sitelerine. Git biraz sosyalleş bunlara gerek kalmaz.

Zaten spam'a düşüyor bunlar, ana sayfaya gelmemesi lazım. Yeni bir e-posta açıp önemli mail alacağınız yerleri oraya taşıyın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…