31457

Çalışkan
Nasıl oldu gerçekten bilmiyorum ama birisi benim mailin adına Tinder hesabı açmış doğrulama yerinde bu siz değilseniz lütfen buraya tıklayın yazıyordu bende tıkladım kaldırıldı yazdı bu nasıl olabiliyor bende öyle internette hesabımı kaptıracak birisi değilim.

IMG_20260311_165910.webp

Tinder hesabı açılırken telefon ile açılıyor, fakat daha sonra uygulama "Hadi mail adresini gir" diye uyarı çıkarıyor; girince de maile doğrulama linki gidiyor ama Tinder'ın sahibi kullanmaya devam edebiliyor.
Yani birisi rastgele mail sallarken sizinkini sallamış, kafanıza takmayın; onaylamadığınız sürece o Tinder hesabına mail kaydolmuyor zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tinder hesabı açılırken telefon ile açılıyor, fakat daha sonra uygulama "Hadi mail adresini gir" diye uyarı çıkarıyor; girince de maile doğrulama linki gidiyor ama Tinder'ın sahibi kullanmaya devam edebiliyor.
Yani birisi rastgele mail sallarken sizinkini sallamış, kafanıza takmayın; onaylamadığınız sürece o Tinder hesabına mail kaydolmuyor zaten.
Teşekkürler.

Bu da olabilir ya da tanıdığınız, sizden hoşlanan veya artık hangi sebepten olursa biri Tinder kullanıp kullanmadığınızı tespit etmek için bunu yapmış olabilir.