MuniPekchee

Uzman
Turkcell'den faturalı hat siparişi verdim, internet siteleri üzerinden. Daha hızlı olması için e-SIM tercih ettim. Hattın aktive olması için T.C. kimlik onayı istiyor, kimliğin ön ve arka yüzünü siteye yüklüyorum ancak MERNİS kontrolleri hata verdi diyor. Bende 3 gün önce müşteri hizmetlerini aradım, biz kontrol edip size döneceğiz dediler, 3 gündür değişen bir şey yok. Bugün tekrar aradım yine kontrol edeceğiz dediler. Bu kadar uzun süren rezil bir sistem neden var? Uğraşmak istemiyorum artık bıktırdılar. Bana ulaşmak isteyen gelsin yüz yüze konuşalım, ya da mektup falan kullanabiliriz. Moderniteyi reddet, geleneklerine sahip çık.

Ben aralık ayında 60GB 390TL kampanyasından yararlanmak için başvuruda bulunmuştum ve bana 1 ay boyunca SIM kartı teslim etmedikleri için kampanyadan yararlanamamıştım.Müşteri hizmetleride aynı şekilde berbat hiçbir konuda yardımcı olmuyorlar hep ezbere konuşuyorlar.

Son düzenleme:
Turkcell böyle bir marka reis. Gerek Superonline markaları olsun gerek kendileri olsun fahiş fiyat veriyorlar güzel hizmet veriyorlar tamam ama bu gibi konularda da çok güzel mağdur ediyorlar. Hiç sesini de çıkaramıyorsun nasıl isterlerse öyle oluyor.

Hem fahiş fiyattan ürün satarlar hem de ürün desteğini doğru düzgün yapmazlar. Tek bir sebebi var. Adamlar ilgilense de ilgilenmese de müşterisi var. Turkcell senelerdir böyle. Sanki bir hizmet satın almıyorsun da onlar sana hediye ediyor gibi davranıyorlar. Ama bunu yaparken piyasadaki rakiplerine göre 2 katı ücreti cebinden almayı ihmal etmiyorlar.

Fiziksel kart hala daha stabil bizim ülkede. Mümkün mertebe fiziksel tercih edilmeli. E-Sim kullanan sayısı çok azdır bence. 5G bile sadece belli noktalarda kullanabiliyoruz, tam aktif bile olmadı.

Fiziksel kart hala daha stabil bizim ülkede. Mümkün mertebe fiziksel tercih edilmeli. E-Sim kullanan sayısı çok azdır bence. 5G bile sadece belli noktalarda kullanabiliyoruz, tam aktif bile olmadı.
E-sim'in fizikselden hiçbir farkı olmadığını okumuştum bi forumda. Zaten bende özellike e-sim istemiyorum, internetten alıyordum baktım e-sim var. 30dkda aktivasyon yazıyodu, bende hızlıca olsun diye e-sim tercih ettim ama zaten hat açılana kadar dolar 50 olacak kabak bana patlayacak. O yüzden yarın son birkez arayacam yine kem küm ederlerse bağırıp kapıcam. Ucuzdu diğerlerine göre ondan turkcelli tercih ettim.

E-SIM'in fizikselden hiçbir farkı olmadığını okumuştum bir forumda. Zaten bende özellike e-SIM istemiyorum, internetten alıyordum baktım e-SIM var. 30dakikada aktivasyon yazıyordu, bende hızlıca olsun diye e-SIM tercih ettim ama zaten hat açılana kadar dolar 50 olacak kabak bana patlayacak. O yüzden yarın son bir kez arayacağım yine kem küm ederlerse bağırıp kapıcam. Ucuzdu diğerlerine göre ondan Turkcell'i tercih ettim.

Hocam zaten insanlar biraz da mecburiyetten Turkcell tercih ediyor. Türk Telekom ve Vodafone birçok konu da hala geride. Netgsm çıktı, onu da bastırdılar. Başka operatör olmasın, rekabet istemiyorlar. Bu durumda olan tüketiciye oluyor. Aslında almadan önce bir konu açsaydınız, yardımcı olmaya çalışırdık. Ama sağlık olsun diyebiliyorum şahsen artık.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-09 224723.webp
    Ekran görüntüsü 2025-04-09 224723.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 79
E-SIM'in fizikselden hiçbir farkı olmadığını okumuştum bir forumda. Zaten bende özellike e-SIM istemiyorum, internetten alıyordum baktım e-SIM var. 30dakikada aktivasyon yazıyordu, bende hızlıca olsun diye e-SIM tercih ettim ama zaten hat açılana kadar dolar 50 olacak kabak bana patlayacak. O yüzden yarın son bir kez arayacağım yine kem küm ederlerse bağırıp kapıcam. Ucuzdu diğerlerine göre ondan Turkcell'i tercih ettim.

Ben e-SIM kullanıyorum Turkcell'den saniyelik işlemle hattım aktif oldu sanırım sen yanlış yapıyorsun ya da hattın yasal sahibi sen değilsin.