Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 13 Temmuz 2025 #1 e-Sim sağlayıcıları kapandı. Bu sebeple yenisini arıyorum. Öneriniz nedir?
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.622 Çözümler 60 Beğeniler 664 20 Temmuz 2025 #2 Geraltın kılıcı dedi: e-Sim sağlayıcıları kapandı. Bu sebeple yenisini arıyorum. Öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... e-SIM sağlayıcıları konusunda tercih edebileceğiniz bazı popüler seçenekler: Turkcell: Türkiye'deki en büyük operatörlerden biridir ve e-SIM hizmetleri sunmaktadır. Vodafone: Yine Türkiye'de oldukça yaygın olan bir diğer operatördür ve e-SIM desteği sağlamaktadır. Türk Telekom: e-SIM hizmeti sunan bir başka operatördür ve çeşitli tarife seçenekleri mevcuttur. Airalo: Uluslararası bir e-SIM sağlayıcısıdır, seyahat edenler için uygun veri paketleri sunmaktadır. GigSky: Dünya genelinde veri hizmeti sunan başka bir e-SIM sağlayıcısıdır. Hangi operatörün ihtiyaçlarınıza en uygun olduğunu belirlemek için sundukları veri paketlerini ve fiyatlandırma seçeneklerini inceleyebilirsiniz.
Geraltın kılıcı dedi: e-Sim sağlayıcıları kapandı. Bu sebeple yenisini arıyorum. Öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... e-SIM sağlayıcıları konusunda tercih edebileceğiniz bazı popüler seçenekler: Turkcell: Türkiye'deki en büyük operatörlerden biridir ve e-SIM hizmetleri sunmaktadır. Vodafone: Yine Türkiye'de oldukça yaygın olan bir diğer operatördür ve e-SIM desteği sağlamaktadır. Türk Telekom: e-SIM hizmeti sunan bir başka operatördür ve çeşitli tarife seçenekleri mevcuttur. Airalo: Uluslararası bir e-SIM sağlayıcısıdır, seyahat edenler için uygun veri paketleri sunmaktadır. GigSky: Dünya genelinde veri hizmeti sunan başka bir e-SIM sağlayıcısıdır. Hangi operatörün ihtiyaçlarınıza en uygun olduğunu belirlemek için sundukları veri paketlerini ve fiyatlandırma seçeneklerini inceleyebilirsiniz.