Krmm

Üstün
İyi Sosyaller herkese.

Şu an elimde 32 inç 4K OLED monitör var fakat büyüklüğünden ötürü rekabetçi oyunlarda zorluk çekiyorum.

Bir monitör daha alacağım sadece rekabetçi oyunlarda kullanmak için. Aklımda 2 monitör var. Bu ikisi dışında başka hiçbir monitör düşünmüyorum. O yüzden farklı monitör önermeyin rica ediyorum.

1) ASUS ROG PG248QP - 540 Hertz TN - 43 bin TL

2) Zowie 2586X Plus - 600 Hertz TN - 52 bin TL

Ben hiç anlamam monitörden de TN panele de 40 50 bin vermezdim şahsen. Alacak olsam ASUS alırdım fanboy olduğum için.

Ben hiç anlamam monitörden de TN panele de 40 50 bin vermezdim şahsen. Alacak olsam ASUS alırdım fanboy olduğum için.

Konu sahibi e spor için alacağını söylemiş. Bu tür insanlar oyunu iyi oynamak için 3:4 1024 piksel oynayan insanlar. Onun için TN panelmiş, renkler kötüymüş pek umrunda olacağını zannetmiyorum.

Konu sahibi e spor için alacağını söylemiş. Bu tür insanlar oyunu iyi oynamak için 3:4 1024 piksel oynayan insanlar. Onun için TN panelmiş, renkler kötüymüş pek umrunda olacağını zannetmiyorum.
Nokta atışı tespit yapmışsınız tebrik ediyorum. Konu detayında zaten 4k oled monitörümün olduğunu söylemiştim. Yani hikaye oyunları veya film izlerken bu monitörü kullanıyorum ve keyif alıyorum zaten. O yüzden şuan için alacağım e-spor monitörünün hızı önemli benim için. Rengiyle , görüntüsüyle hiçbir işim yok. Siz hangisini önerirsiniz bu arada ?