EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
300 lira olunca direkt E-Yooso Z686 klavyesini kaptım, başta çok iyiydi hissiyat renkler falan ama şu an öyle bir yay sesi yapıyor ki akıllara zarar, alacak arkadaşlara asla önermem. Bu yay sesini yeni switch almadan engellemenin bir çözümü var mı? Yağlamak veya klavyenin PCB gibi olan kısmının altına sünger koyanlar gördüm işe yarıyor mu? Yaramıyorsa yay sesi yapmayacak Switch önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hidrofil pamuk deneyin, sesi sönümlüyor ve toklaştırıyor. İşinize yaramazsa geri çıkarması kolay zaten. Bu klavye değil ama Z11 modladığımda olumlu etkisini görmüştüm.

Yukarıda yazdığım PCB gibi olan yerin altına koyuyoruz değil mi?

Evet, isterseniz PCB ile pamuk arasına ekstra olarak poliüretan şilte koyabilirsiniz. Evde kutularda falan yoksa boşuna aramayın öyle büyük fark yaratmıyor. Ben pamuk PCB'ye yapışıp tiftik tiftik olmasın diye o şekilde modlamıştım.

Evet, isterseniz PCB ile pamuk arasına ekstra olarak poliüretan şilte koyabilirsiniz. Evde kutularda falan yoksa boşuna aramayın öyle büyük fark yaratmıyor. Ben pamuk PCB'ye yapışıp tiftik tiftik olmasın diye o şekilde modlamıştım.

Hocam şimdi pamuk koydum ama seste hiçbir değişim olmadı.