Klavyem E-Yooso Z686 ve Switch'leri Huano Red Switch'tir. Ancak sökerken gerçekten aşırı zorlanıyorum, hatta iki üç Switch biraz yamuldu. Sökme işlemi zor bir iş değil fakat ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum yoksa Switch'ler mi gelmiyor, çözemedim açıkçası. Yanında gelen aparatıyla (üstten ve alttan tutup kıstırıp yukarı çekiyorum) deniyorum. Yamulan Switch'lerin ve aparatın fotoğraflarını aşağıya ekliyorum.
Aynı sorunu ben de yaşadım, bende de aynı klavye var. Benim de en az iki switch yamulmuştu. Çözümü, farklı bir mandal kullanarak çıkarmakta buldum ama hâlâ ilk çıkarışta çok zorluyor.
O metal anahtar sökücü parçayı anahtarın boşluklarına sokman gerekiyor. Bu sayede zedelemeden sökebilirsin, aynı klavyede bu yöntemi kullanıyorum. İlk seferde ben de senin gibi zarar vermiştim ancak aparatın bacaklarını iyice sokman lazım anahtarların yuvasına ki düzgünce yapasın.
O metal anahtar sökücü parçayı anahtarın boşluklarına sokman gerekiyor. Bu sayede zedelemeden sökebilirsin, aynı klavyede bu yöntemi kullanıyorum. İlk seferde ben de senin gibi zarar vermiştim ancak aparatın bacaklarını iyice sokman lazım anahtarların yuvasına ki düzgünce yapasın.