Leviodas

Yetkin
Klavyem E-Yooso Z686 ve Switch'leri Huano Red Switch'tir. Ancak sökerken gerçekten aşırı zorlanıyorum, hatta iki üç Switch biraz yamuldu. Sökme işlemi zor bir iş değil fakat ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum yoksa Switch'ler mi gelmiyor, çözemedim açıkçası. Yanında gelen aparatıyla (üstten ve alttan tutup kıstırıp yukarı çekiyorum) deniyorum. Yamulan Switch'lerin ve aparatın fotoğraflarını aşağıya ekliyorum.

WhatsApp Görsel 2025-11-10 saat 19.55.18_f89721c9.webp

WhatsApp Görsel 2025-11-10 saat 19.55.18_2334c89d.webp

WhatsApp Görsel 2025-11-10 saat 19.55.18_ef3df82c.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu ben de yaşadım, bende de aynı klavye var. Benim de en az iki switch yamulmuştu. Çözümü, farklı bir mandal kullanarak çıkarmakta buldum ama hâlâ ilk çıkarışta çok zorluyor.

O metal anahtar sökücü parçayı anahtarın boşluklarına sokman gerekiyor. Bu sayede zedelemeden sökebilirsin, aynı klavyede bu yöntemi kullanıyorum. İlk seferde ben de senin gibi zarar vermiştim ancak aparatın bacaklarını iyice sokman lazım anahtarların yuvasına ki düzgünce yapasın.

O metal anahtar sökücü parçayı anahtarın boşluklarına sokman gerekiyor. Bu sayede zedelemeden sökebilirsin, aynı klavyede bu yöntemi kullanıyorum. İlk seferde ben de senin gibi zarar vermiştim ancak aparatın bacaklarını iyice sokman lazım anahtarların yuvasına ki düzgünce yapasın.

Hocam iyice dikkat ediyorum fakat nedense yamuluyor daha doğrusu Switch gelmediği için zorluyorum yamuluyor.

Bu klavyede böyle sorun var sanırım aynı şeyi bende yaşadım çünkü işkence resmen switchleri sökmek.

Kendimde sorun olduğunu düşünüyordum en son dedim bu kadar basit bir şeyi nasıl yapamam.

Hafif hafif sağa sola sallayarak, klavyenin üstüne baskı uygulayarak yapacaksın maalesef ki o halde. Biraz çıkarması zor, kabul etmek lazım.

Vallahi hocam umarım bir daha sökmeme gerek olmaz umarım.