Cat Lon

Uzman
Epic Games'den BFV aldım EA APP üzerinden indirdim. Ancak oyunu açmaya çalıştığımda bilgisayar donuyor ve kasanın restart tuşundan yeniden başlatmam gerekiyor.

Oyun dosyalarını tamir etmeyi denedim yine donuyor, uygulamayı sildim geri yükledim yine donuyor, ea app önbelleğini temizledim gene donuyor. Hiç bir hata kodu filan da alamadan oyunu başlata bastıktan sonra oyun açılamadan 10 saniye içerisinde donuyor bilgisayar. Anti-chrat sildim güncelledim onardım çare olmadı.

Beyindiz ea yardıma yazdım bilgisayara temiz kurulum yap diyor. Ula yaptığınız uygulamanın allah belasını versin. Ne vardı steam üzerinden oynasak, epic üzerinden oynasak?

Bende de yeniden başlatıyor logo geliyor pıt gidiyor bozuk platform.
Ya öyle bi şeyler olsa bi şekil çözülür gene uygulama bilgisayarı komple kilitliyor ya.

Yardım edecek yok mu ?

Zaten oyun indirirken %35 cpu kullanan bir uygulamadan doğru çalışmasını beklemem hataydı ya.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
EA App insan olsa boğazına yapışırım o derece nefret doluyum. Çok normal alzheimer uygulamanın böyle sorunlar çıkarması.

Attığın linke bakmayacağım. Çünkü anlamıyorsun. İndirdiğin oyuna, platforma ve ayıklama biçimine göre değişir. Kimisi indirirken ayıklama yapar, kimisi de indirme bittikten sonra. Bu işin en basit kısmı. Teknik detay istersen, bu tarz soruların milyarlarca şekilde açıklanmış cevapları Reddit'te var.