Çözüldü EA App Cloud save desteği var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hangi EA oyunlarında olup olmadığına nereden bakıyoruz hocam bilginiz var mı?
Hocam bilmiyorum fakat sanırım çoğunda yok. FIFA ve It Takes Two'da aldığını söylemiştim de, sanırım onlarla beraber bir kaç oyun daha anca var. İnternette tonla söven gördüm çünkü Mass Effect oynuyodum save yok oldu vs. gibisinden, EA yine yapmış yapacağı çöplüğü.
Cloud save var, FIFA'da ve It Takes Two üzerinde almıştı bende. Fakat aktif edebileceğiniz bir yol ya da yöntem yok, tamamen kendi otomatik çalışıyor. Sorun çıkmamıştı fakat belli olmaz, EA bu.

Bildiğim kadarıyla ayarı yok, varsa da ben körüm bulamadım.

Nerede o ayar diyecektim değiştirmişsin aga.

Yanlış bilgi olduğunu fark ettiğim için değiştirdim.

Screenshot_20240218-015749_Edge.webp

Hangi EA oyunlarında olup olmadığına nereden bakıyoruz hocam bilginiz var mı?
Hocam bilmiyorum fakat sanırım çoğunda yok. FIFA ve It Takes Two'da aldığını söylemiştim de, sanırım onlarla beraber bir kaç oyun daha anca var. İnternette tonla söven gördüm çünkü Mass Effect oynuyodum save yok oldu vs. gibisinden, EA yine yapmış yapacağı çöplüğü.

Çözüm
Zamanında Amazon Prime ile Need For Speed: Heat aldık diye sevindik en ufak durumda mağdur olduk harbi max EA

Geri
Yukarı Alt