Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ümmet

Gelişen
Windows 11 kuracaktım bilgisayarıma fakat Legacy boot hatası aldım.

Bu videodaki işlemleri yapacaktım fakat F8 basınca bir şey karşıma gelmiyor veya başka bir tuşla da bir şey gelmiyor. Anakartım Intel h55.
BIOS sürümümde bu:

1751225299028.webp

Ne yapabilirim bilen var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Örümcek içgüdülerim bu BIOS Foxconn anakarta ait diyor.

Kod:
BIOS Sürümü/Tarihi

American Megatrends Inc. 080015, 31.01.2023

Foxconn G41MXE (Rev.: 1.0) olmalı.

Bu anakart UEFI desteklemez. USB belleği Legacy modda hazırlayın:

Tabi Başlat dediğinizde karşınıza çıkan TPM ve RAM gereksinimlerini kaldırma seçeneklerini seçmeyi unutmayın.

Kod:
BIOS Sürümü/Tarihi

Foxconn G41MXE (Rev.: 1.0) olmalı.

Tabi Başlat dediğinizde karşınıza çıkan TPM ve RAM gereksinimlerini kaldırma seçeneklerini seçmeyi unutmayın.

Çözüm

Kod:
BIOS Sürümü/Tarihi

Foxconn G41MXE (Rev: 1.0) olmalı.

Tabii Başlat dediğinizde karşınıza çıkan TPM ve RAM gereksinimlerini kaldırma seçeneklerini seçmeyi unutmayın.

Yanıtın için teşekkür ederim abi. Bir sorum daha olacak: Dediğin gibi kurarsam Valorant'ta sıkıntı yaşar mıyım? VAL9003 hatası gibi bir hata?

Daha öncesinde yaşamıştım fakat bu bilgisayarda değildi. 2 gündür zorluk yaşıyoruz bu konudan dolayı. En son buraya sormak aklıma geldi. Önceden de yardımcı olmuştular buradan:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam konu sahibi Intel H55 anakart demiş ama?
Birincisi, Intel anakart üretimini bıraktı. İkincisi, o BIOS sürümü Intel’e ait değil.

Yanıtın için teşekkür ederim abi. Bir sorum daha olacak: Dediğin gibi kurarsam Valorant'ta sıkıntı yaşar mıyım? VAL9003 hatası gibi bir hata?

Daha öncesinde yaşamıştım fakat bu bilgisayarda değildi. 2 gündür zorluk yaşıyoruz bu konudan dolayı. En son buraya sormak aklıma geldi. Önceden de yardımcı olmuştular buradan:)
Alırsınız. Valorant 11’de TPM ister.