Red Sword Çalışkan Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 14 Beğeniler 3 16 Ağustos 2025 #1 Merhaba, şu an EA Desktop'a giremiyorum. Şu hatayı alıyorum: EA Desktop ec: 10005 her şeyi denedim olmuyor.
Merhaba, şu an EA Desktop'a giremiyorum. Şu hatayı alıyorum: EA Desktop ec: 10005 her şeyi denedim olmuyor.
2 24646 Becerikli Katılım 25 Temmuz 2025 Mesajlar 128 Çözümler 2 Beğeniler 71 16 Ağustos 2025 #2 Red Sword dedi: Merhaba, şu an EA Desktop'a giremiyorum. Şu hatayı alıyorum: EA Desktop ec: 10005 her şeyi denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Revo ile kalıntılarıyla birlikte silmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
Red Sword dedi: Merhaba, şu an EA Desktop'a giremiyorum. Şu hatayı alıyorum: EA Desktop ec: 10005 her şeyi denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Revo ile kalıntılarıyla birlikte silmeyi denediniz mi?
yunus Üstün Açılış Hamlesi Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 2.012 Makaleler 7 Çözümler 89 Beğeniler 1.558 Yer javascript:alert(document.cookie) 16 Ağustos 2025 #3 VPN Tarzı bir program açıksa kapatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Red Sword Çalışkan Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 14 Beğeniler 3 16 Ağustos 2025 #4 24646 dedi: Revo ile kalıntılarıyla birlikte silmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef. yunus dedi: VPN tarzı bir program açıksa kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sadece GoodbyeDPI açık oda DC için. Artı 0 Eksi
24646 dedi: Revo ile kalıntılarıyla birlikte silmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef. yunus dedi: VPN tarzı bir program açıksa kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sadece GoodbyeDPI açık oda DC için.
yunus Üstün Açılış Hamlesi Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 2.012 Makaleler 7 Çözümler 89 Beğeniler 1.558 Yer javascript:alert(document.cookie) 16 Ağustos 2025 #5 Red Sword dedi: Denedim maalesef. Sadece GoodbyeDPI açık oda DC için. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI Kapatıp dener misiniz? GoodbyeDPI açık olduğu zaman EA servisleri güncelleme ve giriş yapmıyor. Artı 0 Eksi
Red Sword dedi: Denedim maalesef. Sadece GoodbyeDPI açık oda DC için. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI Kapatıp dener misiniz? GoodbyeDPI açık olduğu zaman EA servisleri güncelleme ve giriş yapmıyor.
KS KS Red Sword Çalışkan Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 14 Beğeniler 3 16 Ağustos 2025 #6 yunus dedi: GoodbyeDPI kapatıp dener misiniz? GoodbyeDPI açık olduğu zaman EA servisleri güncelleme ve giriş yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Onuda denedim maalesef hiçbir şekilde olmuyor anlamıyorum cidden. Artı 0 Eksi
yunus dedi: GoodbyeDPI kapatıp dener misiniz? GoodbyeDPI açık olduğu zaman EA servisleri güncelleme ve giriş yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Onuda denedim maalesef hiçbir şekilde olmuyor anlamıyorum cidden.