Bilgisayarı ilk açtığımda açılış logolarına kadar geliyor donup kapanıyor. Tekrar denediğimde açılış logolarına da ulaşmadan tam oyun penceresi açılırken donup kapanıyor.
Process Monitor raporu
Process Monitor raporu
Save, config ya da belgelerden direkt klasörünü sildim olması, dosyalarıda doğruladım yine olmadı.Oyunun config dosyaları olması gerekenden farklıysa bir şey söylemeden çökebiliyor. Oyun dosyalarını kontrol ettirmeyi deneyebilirsiniz. Genelde sebebini bulmak zor olur bu sorunun.
Yok kurmadım.
Maalesef işe yaramadı.Dosyalarda ve configde sorun yoksa saveleriniz bozuk olabilir. Oyun saveleri Steam Cloud ile eşlendiği için onun dizini farklı yerde. Steam dizininde \userdata\<kullanici-id>\227300\remote\profiles\<kullanici-id>\save klasöründe bulunur. Buradaki save dosyalarını oyun kapalıyken bir yere yedekleyip ardından silin. <kullanici-id> kısımları kullanıcıya göre rastgele sayılar oluyor ancak tek klasör olur çoğu zaman. Oyunu başlattığınızda Steam Cloud verisinin tutmadığıyla ilgili bir uyarı alacaksınız, yerel kaydı seçin ve başlatın. Eğer sorun save dosyanızdaysa oyun açılacaktır.