Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yweld

Üstün
Makaleler
3
Bilgisayarı ilk açtığımda açılış logolarına kadar geliyor donup kapanıyor. Tekrar denediğimde açılış logolarına da ulaşmadan tam oyun penceresi açılırken donup kapanıyor.

Process Monitor raporu

Çözüm
Arkadaşımla aynı ASUS TUF laptopu kullanıyoruz onda da aynı sorun yaşanmış. Belgeler ETS 2 klasöründeki config dosyasındaki uset cf_asus_aura "1" satırındaki 1’i 0 ile değiştirerek çözmüş.
@TironaB3Y evet oyunu sildim bir daha da yüklemedim sinir oldum.

Oyun sürümünü Steam üzerinden public_beta 1.58 şeklinde değiştirip dener misiniz?

1770266563824.webp

Arkadaşımla aynı ASUS TUF laptopu kullanıyoruz onda da aynı sorun yaşanmış. Belgeler ETS 2 klasöründeki config dosyasındaki uset cf_asus_aura "1" satırındaki 1’i 0 ile değiştirerek çözmüş.

Çözüm
Onu yaptığımda düzeldi ancak ETS 2'nin online modu yani Truckers MP de aynı hatayı veriyor. Açmaya çalışırken çözümünü bulabildiniz mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrıyeten yapay zekaya da sorduğumda ASUS TUF15A bilgisayarıma format atmam gerektiğini ve sorunun yazılımsal olduğunu söyledi.