Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
5

5124

Ziyaretçi
Merhaba,

Euro Truck Simulator 2'ye World of Trucks'ı bir türlü bağlayamadım. ATS bağlı fakat ETS 2 bağlı değil. Oyun içerisinde oturum açmak istediğimde ''Hesap bulunamadı'' hatası veriyor, ayrı bir web sitesi açıp giriş yapabiliyorum ama oyun içerisinde bir türlü oturum açamıyorum. Aslında profilim dolu ama ekran görüntüsündeki gibi bağlantı yok. Steam ile oturum aç diyorum zaten mevcut olan hesabım ile oturum açıyor. Oyun içinde nasıl oturum açabilirim?

Ekran görüntüsü 2025-12-16 223346.webp

Çözüm
5
+ Tuşuna bastığımda Steam giriş ekranına atıyor, giriş yaptıktan sonra sorun çıkmıyor. Sizin durum biraz daha garipmiş.

Tamam hocam sorunu çözdüm.

World of Trucksdaki mail hesabım Steam hesabımda eşleşmediği için oturumu açamıyormuşum. World of Truck hesabı ile Steam hesabındaki e-posta ile aynı olmalı, e-posta farklı olduğu için hata veriyormuş. SCS'ye mail attıktan sonra gelen yanıt mail hesabının farklı olmasıymış.
Steam hesabınızda eğer ikisi de varsa lisanslı olarak, otomatik olarak giriş yaptığınızda WoT hesabınıza algılaması lazım.

"+" İşaretini basın, Steam hesabınızı seçince algılaması lazım.

Steam hesabınızda eğer ikisi de varsa lisanslı olarak, otomatik olarak giriş yaptığınızda WoT hesabınıza algılaması lazım.

"+" İşaretini basın, Steam hesabınızı seçince algılaması lazım.

+ Tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor hocam. Steam login yapınca direkt WoT'a yönlendiriyor. Aktif hesabınız bulunmaktadır diyor ama bir türlü oturum açamadım. SCS'ye mail attık bakalım detaylı İngilizce olarak. Bakalım nediyecekler.

+ Tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor hocam. Steam login yapınca direkt WoT'a yönlendiriyor. Aktif hesabınız bulunmaktadır diyor ama bir türlü oturum açamadım. SCS'ye mail attık bakalım detaylı İngilizce olarak. Bakalım nediyecekler.
+ Tuşuna bastığımda Steam giriş ekranına atıyor, giriş yaptıktan sonra sorun çıkmıyor. Sizin durum biraz daha garipmiş.

Tamam hocam sorunu çözdüm.

World of Trucksdaki mail hesabım Steam hesabımda eşleşmediği için oturumu açamıyormuşum. World of Truck hesabı ile Steam hesabındaki e-posta ile aynı olmalı, e-posta farklı olduğu için hata veriyormuş. SCS'ye mail attıktan sonra gelen yanıt mail hesabının farklı olmasıymış.

Çözüm
5124, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.