tunayinho

Üyecik
Dün gece arkadaşım ile EA FC 25 oynadık ve ben sabah 04:30 civarlarında çıktım. Bu sabah yine oyuna girmeye çalıştığımda ise uygulamadan EC: 10901 hatası aldım ve EA sitesine girdiğimde hesabımın kalıcı olarak ban yediğini gördüm. Ban saatinin gece 02:42 olduğu gözüküyor. Eğer ban yediysem nasıl online bir şekilde oyunu oynamaya devam etmiş olabilirim?

Ban yeme sebeplerim şöyle olabilir.
1. Arkada VPN'i açık unutmuş olabilirim fakat ben Proton VPN'den bağlantımı kes dediğimi hatırlıyorum.
2. Arkadaşımın evindeyken EA hesabıma giriş yapıp EA FC 25 oynamıştık ve maç kazanmıştım. Bu olay yaklaşık 2 hafta önce oldu.

Şu anda 2 adet itirazda bulundum, daha fazla ne yapmamı önerirsiniz? Benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün gece arkadaşım ile EA FC 25 oynadık ve ben sabah 04:30 civarlarında çıktım. Bu sabah yine oyuna girmeye çalıştığımda ise uygulamadan EC: 10901 hatası aldım ve EA sitesine girdiğimde hesabımın kalıcı olarak ban yediğini gördüm. Ban saatinin gece 02:42 olduğu gözüküyor. Eğer ban yediysem nasıl online bir şekilde oyunu oynamaya devam etmiş olabilirim?

Ban yeme sebeplerim şöyle olabilir.
1. Arkada VPN'i açık unutmuş olabilirim fakat ben Proton VPN'den bağlantımı kes dediğimi hatırlıyorum.
2. Arkadaşımın evindeyken EA hesabıma giriş yapıp EA FC 25 oynamıştık ve maç kazanmıştım. Bu olay yaklaşık 2 hafta önce oldu.

Şu anda 2 adet itirazda bulundum, daha fazla ne yapmamı önerirsiniz? Benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
1. İtiraz Sürecini Tamamlayın:
- EA'nın resmi destek sayfasından gönderdiğiniz itirazların yanı sıra, e-posta ya da destek talebi yoluyla tekrar iletişime geçin. Durumunuzu detaylı bir şekilde açıklayın ve VPN'in durumu ile arkadaşınızın evinde oyun oynama deneyiminizi belirtin.

2. Hesap Güvenliğini Kontrol Edin:
- EA hesabınızın güvenliğini sağlamak için şifreyi değiştirin. Hesabınıza başka birinin girmediğinden emin olmak için iki faktörlü kimlik doğrulamayı (2FA) etkinleştirin.

3. VPN Kullanımını Yeniden Değerlendirin:
- Eğer VPN kullanıyorsanız, sadece güvenilir ve EA'nın kullanım politikalarına uyan bir VPN sağlayıcısı kullanmaya özen gösterin. Ayrıca, VPN'in açık kalması durumunda EA tarafından haksız yere ban yeme riski olduğunu unutmayın.

4. EA Topluluğuna Danışın:
- EA’nın resmi forumlarında veya sosyal medya hesaplarında konuyu paylaşarak, benzer durumları yaşamış diğer oyuncuların tavsiyelerini dinleyin. Bazı durumlarda topluluktan alınan geri bildirimler faydalı olabilir.

5. Oyun Verilerinizi Gözden Geçirin:
- Oynadığınız oyun kayıtlarını ve istatistiklerinizi kontrol edin. Herhangi bir şüpheli aktivite veya kural ihlali var mı? Eğer bu tür bir şey bulursanız, itirazda bunları belirtmek faydalı olabilir.

6. Bekleyin:
- İtiraz sürecinin sonuçlanmasını beklerken, diğer oyunlarla vakit geçirebilirsiniz. Haksız yere banlandığınıza dair kanıtlarınızı toplamak, itirazınızın kabul edilme ihtimalini artırabilir.

Unutmayın, bu süreç sabır gerektirir. EA ile iletişimde kalın ve durumunuzu net bir şekilde açıklamaya devam edin.