EA babanın şirketi mi? Biliyoruz farklar olduğunu, FC 25 buglarla dolu. Online oynamayacak adam da gidip 1K vermesin bu oyuna.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
Detaycı birisi PES serisini beğenmeyebilir. EA FC oyunları alınır mı? Başlığında PES önermek ne kadar doğru?EA babanın şirketi mi? Biliyoruz farklar olduğunu, FC 25 buglarla dolu.
Adamın amacı kariyer yapmaksa neden FC 25'e 1K versin? Oyunun asıl olayı Ultimate Team.Detaycı birisi PES serisini beğenmeyebilir. EA FC oyunları alınır mı? Başlığında PES önermek ne kadar doğru?
Gerçekçi bir futbol deneyimi isteyen birisi de FC serisini beğenmeyebilir. "EA FC oyunları alınır mı?" başlığında PES önermek gayet doğru, piyasada başka rakibi mi var
lampy
Çalışkan
Merhaba sorum başlıktakı gibi. EA son oyunları EA FC 24 veya 25 alınır mı? Alınsa kaç yıl götürür? Almaya değer mi? Yani EA yeni oyunları aldırmak için eski oyunlara zorluk vb çıkartıyor mu?
Eğer Ultimate team oynarsanız her sene yenisini almak zorundasınız. Derseniz ki ben onlinea bulaşmam o zaman FC26 çıkınca ocakta %50 ve bu zamanlara doğru şu an olduğu gibi %75 gibi indirimler geliyor, o zaman yeni oyunu alırsınız.
- Makaleler
- 5
Ben şahsen veririm ve verdim. Atmosferi oynayış yapısı bana keyif aldırıyor. ''EA FC oyunları alternatifi'' adlı konu olursa PES önerirsiniz.Adamın amacı kariyer yapmaksa neden FC 25'e 1K versin? Oyunun asıl olayı Ultimate Team.
Gerçekçi bir futbol deneyimi isteyen birisi de FC serisini beğenmeyebilir. "EA FC oyunları alınır mı?" başlığında PES önermek gayet doğru, piyasada başka rakibi mi var![]()
Rekabetçi oynayacaksan ki oyunun kendisi bu, rezil kepaze oyunlar. Yok ben kariyer kasacağım dersen güzel. Rakibi de yok zaten. Al gitsin. 20 dolar iyi fiyat. 25 al. 24 Gamepass'te var.
Mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Online oynamak için almak isterdim ama maalesef ondan dolayı alınmaz çünkü serinin her sene yeni oyunu çıktığı için bu furyaya girersem para israfı olur. Bir yandan da aklıma Steam'den offline hesap bulmak gelmedi değil.
- Makaleler
- 5
İlk çıktığı zaman değil de indirime girdiği zamanlarda alabilirsiniz.Mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Online oynamak için almak isterdim ama maalesef ondan dolayı alınmaz çünkü serinin her sene yeni oyunu çıktığı için bu furyaya girersem para israfı olur. Bir yandan da aklıma Steam'den offline hesap bulmak gelmedi değil.
lampy
Çalışkan
Mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Online oynamak için almak isterdim ama maalesef ondan dolayı alınmaz çünkü serinin her sene yeni oyunu çıktığı için bu furyaya girersem para israfı olur. Bir yandan da aklıma Steam'den offline hesap bulmak gelmedi değil.
Bulaşmayın hocam Ultimate Team'e. Başa alıncak bela değil.
Cavushan
Başarılı
Ben son 2 yıldır online tarafı için alıyorum bu oyunları, Ultimate team gerçekten zevk veriyor. Online tarafında birçok seçeneğiniz var, Squad Battle, online draft, tek oyunculu draft, rush, clubs, rivals vb. modları ile gayet keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ultimate Team'de haftalık etkinlikler, canlı etkinlikler gibi oyunu çekici kılan tarafları da var. Tabii bu oyunu oynayıp sinir krizi geçirenler de var ama sonuçta bir oyun bu. Aşırı tepki vermenin mantığı yok.