Oğuzhan Karaca

Becerikli
Yer
Bungalov
Selam hocamlar. FM26 hakkında "tırt, alınmaz, eski tadı yok" gibi yorumlar duyuyorum yakın çevremden. Oyunu bazı yayıncılardan izledim bana arayüzü biraz karışık geldi. Uzun süre oynamadan da pek anlayamayacağım. Şu an FM24'ü sortitoutsi'den güncel database ile oynuyorum. FM gurmesi dostlarımız varsa yorumlarını merak ediyorum. 1700-1800 lira vermeye değer mi yoksa 24'ten devam mı etmeliyim?

Almaz olaydım. Hiçbir şeyini beğenmedim: Oyuncu gelişimi aşırı kötü durumda. Maçı iyi oynarsın kazanamazsın ama kötü oynarsın kazanırsın. Komutta uzaktan şut çekme dedikçe maçta en az 10 tane uzaktan şut oluyor ve o kadar alakasız yerler ki yani delirtiyor. Takıma yeni gelen adama sene sonu talip çıkıyorsa hemen gitmek istiyor. Santraforlar gol atmakta zorlanıyor filan. Oyuncu YZ'nin elindeyken maşallah terminatör ben alınca fos. Sıkıldım RM kariyeri yapayım dedim Mbappe 25 golü zar zor gördü. Bir ara 10 maçlık gol atamama serisine girmişti. Buna taktiğin kötülüğü demek istemiyorum çünkü santraforun gol yükünü saçma sapan bir şekilde bekler çekiyor.

Almaz olaydım. Hiçbir şeyini beğenmedim: Oyuncu gelişimi aşırı kötü durumda. Maçı iyi oynarsın kazanamazsın ama kötü oynarsın kazanırsın. Komutta uzaktan şut çekme dedikçe maçta en az 10 tane uzaktan şut oluyor ve o kadar alakasız yerler ki yani delirtiyor. Takıma yeni gelen adama sene sonu talip çıkıyorsa hemen gitmek istiyor. Santraforlar gol atmakta zorlanıyor filan. Oyuncu YZ'nin elindeyken maşallah Terminator ben alınca fos. Sıkıldım RM kariyeri yapayım dedim Mbappé 25 golü zar zor gördü. Bir ara 10 maçlık gol atamama serisine girmişti. Buna taktiğin kötülüğü demek istemiyorum çünkü santraforun gol yükünü saçma sapan bir şekilde bekler çekiyor.

Yemin ediyorum okurken içim karardı. Arayüze alışabildiniz mi? Bugüne kadar olan serilerin arayüzünden epey farklı sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bana göre bu senelik çıkan spor oyunlarının hiçbiri bu fiyatlardan alınmaz. Minimum yenilik ile her sene %95 oranda aynı olan oyunun satıldığı seriler bunlar. Adamlar 20 senedir her sene kadro güncellemesi ve ufak birkaç özelliği yeni bir oyun diye pazarlıyor. Bir de yeni oyun çıkınca öncekini satıştan kaldırıp milleti en son çıkan pahalı versiyonu satın almaya mecbur bırakıyorlar. Normal oyunlarda ücretsiz güncelleme ile eklenecek şeyler bunlar. Zaten oyun çıktıktan aşağı yukarı 9-10 ay sonra Epic Games'de bedava dağıtılıyor. Kütüphanemde FM20-24 arası bütün oyunlar var. Tek kuruş da ödemedim. FM25 iptal edilmeseydi muhtemelen 2-3 ay önce o da bedava dağıtılmış olurdu. Ben serinin sıkı hayranından ziyade dışarıdan bir göz olarak yorumladım ama özetle alınmaz diyorum.

FC 26'ya her sene aynı oyunu yapıyor diyenler. Bu oyunun fanı sanırım. Bana göre her zaman aynı oyunu yapanlar bunlar. Alınmaz.

Yani bana göre bu senelik çıkan spor oyunlarının hiçbiri bu fiyatlardan alınmaz. Minimum yenilik ile her sene %95 oranda aynı olan oyunun satıldığı seriler bunlar. Adamlar 20 senedir her sene kadro güncellemesi ve ufak birkaç özelliği yeni bir oyun diye pazarlıyor. Bir de yeni oyun çıkınca öncekini satıştan kaldırıp milleti en son çıkan pahalı versiyonu satın almaya mecbur bırakıyorlar. Normal oyunlarda ücretsiz güncelleme ile eklenecek şeyler bunlar. Zaten oyun çıktıktan aşağı yukarı 9-10 ay sonra Epic Games'de bedava dağıtılıyor. Kütüphanemde FM20-24 arası bütün oyunlar var. Tek kuruş da ödemedim. FM25 iptal edilmeseydi muhtemelen 2-3 ay önce o da bedava dağıtılmış olurdu. Ben serinin sıkı hayranından ziyade dışarıdan bir göz olarak yorumladım ama özetle alınmaz diyorum.

CM 02-03'ten bu zamana kadar oyunu hep satın aldım. Hala 03-04'ün tadını alamıyorum. İçten içe para vermek istemiyordum. Sağdan soldan duyduğum yorumların benzerlerini siz de yazmışsınız. Alternatifi çıkıp rekabet yaratılmadıkça kendilerini geliştirmemeye devam edecekler. Yorumlarınız için teşekkür ederim. 24 devam o halde.

Benim oyundan tek 1(bir) beklentim vardı o da realistik futbolcu fiyatlandırmalarıydı. Sallıyorum Trabzon'un 16 yaşındaki kalecisinin 30m€ etmemesi, şu an Beşiktaş'ta forma dahi bulamayan Rıdvan Yılmaz'a 20m€ istenmemesi ve bunların karşısında benim sezonu 30 golle kapatmış, UEFA kupasında gol kralı olmuş 23 yaşındaki santraforuma bedelsiz kiralama teklifi gelmemesiydi. Bu kadar basit bir şeyi bile becerememişler hala aynı tas aynı hamam rezilliklere devam ediyorlar. Ben bu oyuna para verilmesini önermiyorum.