harbis

Uzman
Merhaba dostlar, FC26 oyununu Steam üzerinden çalıştırdığımda; ''Bu yazılım, oyunla aynı anda kullanılamaz: AutoHotkey'' hatası alıyorum. Bilgisayarımda arka planda böyle bir uygulama açık değil, bu hatayı nasıl çözebilirim?

Screenshot_1.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, FC26 oyununu Steam üzerinden çalıştırdığımda; "bu yazılım, oyunla aynı anda kullanılamaz: Autohotkey" hatası alıyorum. Bilgisayarımda arka planda böyle bir uygulama açık değil, bu hatayı nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 233181

Silmen gerekiyor olabilir. Bilgisayarımda process hacker yüklüyken girmeyi deniyordum. Bu hatayı bende almıştım. Ondan sonra sildim programı. Oyun açılmaya başladı. Görmediğiniz bir yerde program açık olabilir. Bazı programlar isimleri ile değil farklı adlar ile açık oluyor. Mesela kullanmadığım bir programı sildim. Klasörüne bile girmiştim. Ama hala silinmemişti. Program kaldırıldı ama ek bileşenleri açık olduğu için klasör silinmiyordu. O yüzden önemli olan Autohotkey'in açık olması değil. Kapalı olduğu halde bu hatayı veriyorsa. Bileşenlerin açık olmasıyla kaynaklanıyor olabilir.