ratewell

Uzman
Bu FC 26'da oyuncu kamera açısını yakınlaştırmak için herhalde cheat table lazımmış. Nasıl indirebilirim ya da başka yolu var mı bu kamera mevzusunun? Bilen varsa ve söylerse çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cheat Engine indirmeniz gerekiyor, kurduktan sonra bulduğunuz cheat table'ı indirin ve Cheat Engine'de öncelikle FC 26'yı Process List'ten seçmeniz gerekiyor, ondan sonra Process butonunun sağındaki klasör tuşundan cheat table'ı seçin. Aslında kolay bir tutorial olmalı bir göz atın.

Cheat Engine indirmeniz gerekiyor, kurduktan sonra bulduğunuz cheat table'ı indirin ve Cheat Engine'de öncelikle FC 26'yı Process List'ten seçmeniz gerekiyor, ondan sonra Process butonunun sağındaki klasör tuşundan cheat table'ı seçin. Aslında kolay bir tutorial olmalı bir göz atın.
Paralı bir şey mi hocam bu cheat table çünkü bulamıyorum.

Ücretsiz olması gerekiyor, bulamıyorsanız henüz yapıp dağıtılmamış olabilir.
Daha önce kullandıysanız veya videosuna denk geldiyseniz kamera ayarları PES gibi mi ? Yani birebir aynısı olmasına gerek yok ama top bizim oyuncudan uzaklaşınca kamera çok tepeye çıkıyor. Benim istediğim oyuncuya kitlenmesi ve sahadaymış gibi hissettirmesi. PES'te bu var ama lisans ve oynanış yüzünden oynamak istemiyorum.

Daha önce kullandıysanız veya videosuna denk geldiyseniz kamera ayarları pes gibi mi? Yani birebir aynısı olmasına gerek yok ama top bizim oyuncudan uzaklaşınca kamera çok tepeye çıkıyor. Benim istediğim oyuncuya kilitlenmesi ve sahadaymış gibi hissettirmesi. Pes'te bu var ama lisans ve oynanış yüzünden oynamak istemiyorum.
Maalesef FC 26 ya da PES için Cheat Engine kullanmadım, table bulursanız kurulumu kolay zaten.