Detaylar
Kim cevapladı?Forza, The Crew ve Gran Turismo gibi oyunlar varken isi zaten zor. Senelerdir onlar seviyesine cikamadi. Hep bir yerden kaybetti. Gran Turismo'yu saymazsam, Forza'nin grafikleri ve The Crew'in acik dunyasi, cesitliligi, arac sesleri, modifiye kalitesi falan zaten bana gore gomlek gomlek ustun NFS'den. NFS seviyor muyum evet ama bu onlardan daha yetersiz oldugu gercegini degistirmiyor.
- Makaleler
- 1
Most Wanted'i bu yıl tekrar görmek istiyordum. En sevdiğim ve hayatımda yeri olan benim için çok önemli bir oyun. Eeeeyy EA, Allahından bul!
Denk düşmeyelim EA.
Denk düşmeyelim EA.
Oynamayı yillar once bıraktım. Beni pek etkilemez. Serinin efsaneleri cok eskide kaldı zaten. Üzülmedim pek.
Ben hala Underground 2'deyim...
Ben hala Underground 2'deyim...
TinerciYasin
Başarılı
Bence en iyi nfs oyunu most Wanted 2005 di. Keşke satıştan kalkmasaydı.
TinerciYasin
Başarılı
Most Wanted 2005 den sonra kesinlikle bozdu.Senelerdir rafa kaldırmışlardı zaten. Çıkan sürümlerin rezilliğinden belli.
NFS gibi bir fenomeni ancak EA kadar beceriksiz bir firma batırabilirdi.
Telefonunu Çıkra 54
Üstün
- Makaleler
- 10
Son çıkan oyunları anca Asphalt serisine rakip çıktığından üzülmedim. İp yi tutkulu bir stüdyoya versinler/satsınlar de herkes rahatlasın.
Unbound güzeldi aslında, eski oyunların ruhu vardı onda, niye rafa kaldırıyorlar anlamış değilim. Hani Underground 2, Most Wanted ve Carbon üçlemesine bir remastered yapsalar, milyonlar satacak.