Vemoxis

Uzman
EA App uygulamasi uzerinden FC26 ve BF6 oyunlarini satin almistim ve cikis tarihlerini bekliyordum. Sonra gordum ki EA Play abonesi olanlar 1 hafta onceden 10 saat oynayabiliyor. Bende EA Play aboneligi aldim ve oyunlari oynadim. Bugün 1 ay gecti ve EA Play aboneligim sonlandi ama saçma sekilde tum oyunlar gitti. Eskiden satin aldiklarim da yok yeni aldiklarim da yok. App Recovery falan yaptim ama duzelmedi. Oyun sayfalarina girdigimde ise yukleniyor ama acilmiyor sayfa.

Ekran görüntüsü 2025-10-20 174836.webp

Ekran görüntüsü 2025-10-20 174852.webp

Son düzenleme:
Aynısı bende de oldu Battlefield 6 almıştım, silindi. Game Pass aboneliğim vardı, iptal etmiştim. Oyunlar yok, fakat oyun kütüphanemde gözükmüyor; sadece yüklenen oyunlar kısmında gözüküyor.

Oyun indirilenlerde gözüküyor fakat kütüphanemde gözükmüyor sende de öyle mi?

Saat 4 gibi global sorun vardı, şimdi yine başladı. Sizlik/benlik bir durum yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    70,6 KB · Görüntüleme: 50
Aynısı bende de oldu Battlefield 6 almıştım, silindi. Game Pass aboneliğim vardı, iptal etmiştim. Oyunlar yok, fakat oyun kütüphanemde gözükmüyor; sadece yüklenen oyunlar kısmında gözüküyor.

Oyun indirilenlerde gözüküyor fakat kütüphanemde gözükmüyor sende de öyle mi?
Hicbir yerde gozukmuyordu bende ama bazen oyunlar geliyor bazen gidiyor su anda. Sistemsel bir sey de olabilir.

Arkadaşlar ben çözümü buldum.

Uygulamayı komple kapattım ve hesabımdan çıkış yapıp tekrar girdim düzeldi bende.

Görev yöneticisindeki EA ile alakalı her şeyi sonlandırdım.

Sorunsuz gözüküyor şu an.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-20 193941.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-20 193941.webp
    947,5 KB · Görüntüleme: 50