Çözüldü EA Play "Background services crashed" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

köprülü

Uzman
Epic Games'den Star Wars Jedi Fallen oyununu aldım, oyun indi %99'a geldi kaldı 2 saat bekledim inmedi. EA Play'in ön bellek temizleme işlemi yaptım, kapandı ve resimdeki gibi açılırken hata alıyorum. Sorun neden kaynaklı olabilir?

Çözüm
1) Görev Yöneticisi'nden EA Background Services'i kapatmaya zorla, sonra yeniden dene.

2) Olmazsa EA'i repair modunda çalıştırmayı denedin mi bilmiyorum ama onu da deneyebilirsin.

3) Hizmetler sekmesinden EA Background Services'i bulup aktif olup olmadığını da kontrol edebilirsin. Aktif değilse sağ tık yapıp Özellikler'e bas ve "Başlangıç türü" sekmesini "Otomatik" olarak seç ve onayla.
1) Görev Yöneticisi'nden EA Background Services'i kapatmaya zorla, sonra yeniden dene.

2) Olmazsa EA'i repair modunda çalıştırmayı denedin mi bilmiyorum ama onu da deneyebilirsin.

3) Hizmetler sekmesinden EA Background Services'i bulup aktif olup olmadığını da kontrol edebilirsin. Aktif değilse sağ tık yapıp Özellikler'e bas ve "Başlangıç türü" sekmesini "Otomatik" olarak seç ve onayla.

Son düzenleme:
Çözüm
Görev Yöneticisi'nden EA background Services'i kapatmaya zorla, sonra yeniden dene.

Olmazsa EA'i repair modunda çalıştırmayı denedin mi bilmiyorum ama onu da deneyebilirsin.

Görev Yöneticisi'nden kapattım, uygulamayı açınca düzeldi ama EA formunda ön bellek temizleyin yazıyordu ama klasik EA sorunları bitmiyor...
Yardım için teşekkürler uygulama açıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…