Rafa Shinva

Üyecik
EA App üzerinden satın aldığım EA Sports FC 26 oyununda teknik sorunlarla karşılaşıyorum. Ultimate Team modunda hiçbir problem yok; oyun gayet akıcı şekilde çalışıyor. Ancak kariyer modunda durum farklı. Spikerin sesi hoparlörden patlıyormuş gibi geliyor, sanki hoparlör bozukmuş hissi veriyor. Ayrıca oyun içinde kasmalar ve takılmalar da yaşıyorum.

Bu sorunları nasıl düzeltebilirim?

Yabancı bir forumda okumuştum benim işime yaradı temp klasörünü C'de ise D'ye D' ise C'ye değiştirince sorun çözülüyor sorunun en temel kaynağı bu FC her açılışta temp klasörü içinde 1.5 2 GB'lik bir dosya oluşturuyor.

Yabancı bir forumda okumuştum benim işime yaradı temp klasörünü C'de ise D'ye D' ise C'ye değiştirince sorun çözülüyor sorunun en temel kaynağı bu FC her açılışta temp klasörü içinde 1.5 2 GB'lik bir dosya oluşturuyor.
Bende sadece C klasörü var, oyunu sildim tekrar indiriyorum bakalım düzelecek mi

Güncelleme gelmesi bile bu sorunu çözmüyor bu sorun FC 22'den beri var. Çünkü PC sürümü direk port edilmiş. Önceki serileri oynadığıysan aradaki farkı anlardın misal FIFA 20 21 böyle değildi.
Ben bu bilgisayar ile FC 24, FIFA 22'de oynadım böyle bir sorunla ilk defa karşılaşıyorum.