Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

4075

Deneyimli
Benim EA FC 24 hesabım haksız yere banlanmıştı, ben de EA Support'a mail yazdım böyle bir şey gönderdiler. IP Adresimi yazdım Kredi Kartımın son 4 hanesini yazdım Hesaptaki satın alma tarihini yazdım. Doğum tarihimi yazdım. Telefon numaramı yazdım ama Fatura Adresi ne oluyor onu anlamadım. Yardım edebilir misiniz?

EA Support ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ben Abhishek, bugün sana yardım edeceğim.

Umarım iyisindir. Hesabınıza erişemediğinizi görüyorum. Bu sorunla ilgili size yardımcı olacak mümkün olan en iyi bilgilerle size kesinlikle yardımcı olacağım.

Hesapla ilgili herhangi bir işleme devam etmeden önce, hesabın sahipliğinin doğrulanmasıyla ilgili bazı temel adımları uygulamamız gerektiğini size öneririm.

E-posta hesabına erişiminiz olmadığından sahiplik doğrulamasını gerçekleştiremiyoruz.

Lütfen e-postanıza yeniden erişim sağlamak için e-posta sağlayıcınızla iletişime geçin, eğer yardım edemiyorlarsa, isteğinizin işleme alınmasını sağlamanın bir yolu vardır.

E-posta adresinize erişiminiz olmadığından, bir sonraki en iyi adım olan hesap kurtarma işlemine geçmemiz gerekiyor.

Lütfen bana aşağıdaki ayrıntıları sağlayın, böylece erişimi geri almanıza yardımcı olabiliriz:

IP adresi (oynadıkları ağ): E/H - [IP adresi] Lütfen gereken IP'nin www.whatsmyip web sitesinden IPv4 olduğunu unutmayın . .org
Doğum tarihi (hesap oluşturma sırasında sağlanır): E/H - [doğum tarihi]
Hesapta bir satın alma ve satın alma tarihi (ay/yıl): E/H - [satın alınan ürün ve tarih]
Kredi kartının son 4 hanesi : E/H - [son 4 hane]
Fatura adresi: E/H - [adres]
Telefon numarası: E/H - [telefon numarası]

Bu bilgiyi aldıktan sonra, hesaba erişiminizi geri sağlamak için çalışmaya başlayacağız. Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

EA Yardım ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Yakında sizden haber almayı umuyorum, teşekkürler.
@Emile A239 @568 @995 @143

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Fatura adresi ürünü aldığınızda belirttiğiniz adres. Invoice bill gönderilmesi için istenen standart bir prosedür.