Ses ve bass normal. CMF bu konularda daha iyi. Ancak ANC performansının daha düşük olması normal değil. ANC'nin daha düşük olması gibi bir durum söz konusuysa mobil uygulamayı indirip kulaklığa hard reset atın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses ve bass normal. CMF bu konularda daha iyi. Ancak ANC performansının daha düşük olması normal değil. ANC'nin daha düşük olması gibi bir durum söz konusuysa mobil uygulamayı indirip kulaklığa hard reset atın.

Hocam ses böyle olacaksa iade etsem iyi çünkü benim için ANC'den ses daha önemli.

Peki anc'nin sebebi kulağıma tam oturmaması olabilir mi? Küçük silikonla denesem farkedr mi?

Ayarlar bu şekilde LDAC mı daha iyi adptx mi? İkisini aynı anda açamıyorum sanırım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260826_133014.webp
    Screenshot_20260826_133014.webp
    462,9 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20260826_132949.webp
    Screenshot_20260826_132949.webp
    151,8 KB · Görüntüleme: 6
Hocam ses böyle olacaksa iade etsem iyi çünkü benim için ANC'den ses daha önemli.

Peki anc'nin sebebi kulağıma tam oturmaması olabilir mi? Küçük silikonla denesem farkedr mi?
Ses profili olarak birbirine pek benzemiyorlar. EarFun basshead TWS degil. CMF oyle. Detay acisindan EarFun daha iyi. ANC icin tum silikonlari deneyip tekrardan dene bi.

Ayarlar bu şekilde LDAC mı daha iyi adptx mi? İkisini aynı anda açamıyorum sanırım.
LDAC daha iyi ses kalitesi acisindan. Ancak pil omrunde buyuk dusus yasarsin.

Ses profili olarak birbirine pek benzemiyorlar. Earfun basshead TWS degil. CMF oyle. Detay acisindan earfun daha iyi. ANC icin tum silikonlari deneyip tekrardan dene bir.

LDAC daha iyi ses kalitesi acisindan. Ancak pil omrunde buyuk dusus yasarsin.

Olsun pil ömrü önemli değil.
Ses iyileşti sanki normalden bass az evet ama daha net bir müzik keyfi var.

ANC eve gidince kontrol edeceğim yine.

Olsun pil ömrü önemli değil.
Ses iyileşti sanki normalden bass az evet ama daha net bir müzik keyfi var.

ANC eve gidince kontrol edeceğim yine.
Tamamdir. Gelismeleri yazarsin. Bu arada bu kulaklik ses olarak rakibi Anker Liberty 5'ten daha iyi. Elindeki kulaklik yetenekli yani. Hayirli olsun tekrardan.

Tamamdir. Gelismeleri yazarsin. Bu arada bu kulaklık ses olarak rakibi Anker liberty 5'ten daha iyi. Elindeki kulaklık yetenekli yani. Hayirli olsun tekrardan.

Teşekkür ederim. Biraz daha kurcalayacağım eğer memnun kalacaksam inceleme de paylaşırım. ANC çok üzdü otobüsle işe gelirken motorun sesini duymazdım Buds 2 Plus'la bununla konuşmaları bile duydum.