Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Ses ve bass normal. CMF bu konularda daha iyi. Ancak ANC performansının daha düşük olması normal değil. ANC'nin daha düşük olması gibi bir durum söz konusuysa mobil uygulamayı indirip kulaklığa hard reset atın.
Son düzenleyen: Moderatör:
shiedae3 91
Üstün
Ses ve bass normal. CMF bu konularda daha iyi. Ancak ANC performansının daha düşük olması normal değil. ANC'nin daha düşük olması gibi bir durum söz konusuysa mobil uygulamayı indirip kulaklığa hard reset atın.
Hocam ses böyle olacaksa iade etsem iyi çünkü benim için ANC'den ses daha önemli.
Peki anc'nin sebebi kulağıma tam oturmaması olabilir mi? Küçük silikonla denesem farkedr mi?
Bütün silikonları deneyin. Aynı kulaklık var CMF'den daha iyi bir kulaklık.Hocam ses böyle olacaksa iade etsem iyi çünkü benim için ANC'den ses daha önemli.
Peki anc'nin sebebi kulağıma tam oturmaması olabilir mi? Küçük silikonla denesem farkedr mi?
shiedae3 91
Üstün
Açamıyorsun. aptX daha iyi.Ayarlar bu şekilde LDAC mı daha iyi adptx mi? İkisini aynı anda açamıyorum sanırım.
- Makaleler
- 23
Ses profili olarak birbirine pek benzemiyorlar. EarFun basshead TWS degil. CMF oyle. Detay acisindan EarFun daha iyi. ANC icin tum silikonlari deneyip tekrardan dene bi.Hocam ses böyle olacaksa iade etsem iyi çünkü benim için ANC'den ses daha önemli.
LDAC daha iyi ses kalitesi acisindan. Ancak pil omrunde buyuk dusus yasarsin.Ayarlar bu şekilde LDAC mı daha iyi adptx mi? İkisini aynı anda açamıyorum sanırım.
shiedae3 91
Üstün
Ses profili olarak birbirine pek benzemiyorlar. Earfun basshead TWS degil. CMF oyle. Detay acisindan earfun daha iyi. ANC icin tum silikonlari deneyip tekrardan dene bir.
LDAC daha iyi ses kalitesi acisindan. Ancak pil omrunde buyuk dusus yasarsin.
Olsun pil ömrü önemli değil.
Ses iyileşti sanki normalden bass az evet ama daha net bir müzik keyfi var.
ANC eve gidince kontrol edeceğim yine.
- Makaleler
- 23
Tamamdir. Gelismeleri yazarsin. Bu arada bu kulaklik ses olarak rakibi Anker Liberty 5'ten daha iyi. Elindeki kulaklik yetenekli yani. Hayirli olsun tekrardan.Olsun pil ömrü önemli değil.
Ses iyileşti sanki normalden bass az evet ama daha net bir müzik keyfi var.
ANC eve gidince kontrol edeceğim yine.
shiedae3 91
Üstün
Tamamdir. Gelismeleri yazarsin. Bu arada bu kulaklık ses olarak rakibi Anker liberty 5'ten daha iyi. Elindeki kulaklık yetenekli yani. Hayirli olsun tekrardan.
Teşekkür ederim. Biraz daha kurcalayacağım eğer memnun kalacaksam inceleme de paylaşırım. ANC çok üzdü otobüsle işe gelirken motorun sesini duymazdım Buds 2 Plus'la bununla konuşmaları bile duydum.