Silikonla deneyince durum daha iyi oldu ancak Buds 2 Plus'la benzer ortamda test yaptığımda aman aman fark göremedim ANC de ya da ben öyle mi hissediyorum bilemedim.

Silikonla deneyince durum daha iyi oldu ancak Buds 2 Plus'la benzer ortamda test yaptığımda aman aman fark göremedim ANC de ya da ben öyle mi hissediyorum bilemedim.
Rüzgar gürültüsü veya motor, inşaat olan bir yerde test etmen lazım. Asıl fark o zaman belli olur.

Rüzgar gürültüsü veya motor, inşaat olan bir yerde test etmen lazım. Asıl fark o zaman belli olur.

Otobanın yanından geçerken Buds 2 Plus yalnızca motor sesini alıyordu. Earfunda yakınımdan geçen arabayı da duyabildim ama o zaman büyük silikon takılıydı yarın anlarım artık farkı.
Eğer yine tatmin edici olmazsa iade edebilir miyim acaba? Edemezsem garantiye böyle bir sebeple yollayabilir miyim?

Otobanın yanından geçerken Buds 2 Plus yalnızca motor sesini alıyordu. Earfunda yakınımdan geçen arabayı da duyabildim ama o zaman büyük silikon takılıydı yarın anlarım artık farkı.
Eğer yine tatmin edici olmazsa iade edebilir miyim acaba? Edemezsem garantiye böyle bir sebeple yollayabilir miyim?
Kulak içi kulaklık iade etmek biraz meşakkatli. Hepsiburada'nın kendi satıcısıysa iade edersin. Kulak üstü kulaklığı iade etmişliğim var. En kötü servise verirsin. Orada belli olur. Servis olarak neyse ki EarFun iyi sayılır. Ben bizzat deneyimledim. Memnun kalmıştım.

Kulak içi kulaklık iade etmek biraz meşakkatli. Hepsiburada'nın kendi satıcısıysa iade edersin. Kulak üstü kulaklığı iade etmişliğim var. En kötü servise verirsin. Orada belli olur. Servis olarak neyse ki earfun iyi sayılır. Ben bizzat deneyimledim. Memnun kalmıştım.

Olmazsa yarın iade denerim. Açık konuşmak gerekirse aralarında ki fark earfun dinlerken yormuyor ses kalitesinden dolayı yorgunluk yapmıyor ama CMF daha basslı ve yüksek sesliydi.
Ayrıca ANC işi biraz uyuz etmedi değil.

Çözülmezse Buds 2 Plus'tan devam ederim benim için değecek bir fark yok 2. 000 TL'ye almıştım Buds 2 Plus'ı gerçekten fiyatına göre iyi kulaklık olduğunu bunu kullanınca anladım.

Olmazsa yarın iade denerim. Açık konuşmak gerekirse aralarında ki fark earfun dinlerken yormuyor ses kalitesinden dolayı yorgunluk yapmıyor ama CMF daha basslı ve yüksek sesliydi.
Ayrıca ANC işi biraz uyuz etmedi değil.
Yüksek ses ve bass istiyorsan Nothing Ear, OnePlus Buds 4 ve Anker Liberty 5 bakman lazım. ANC olarak sorunlu bir ünite denk gelmiş olabilir.

Yüksek ses ve bass istiyorsan nothing ear, OnePlus Buds 4 ve Anker liberty 5 bakman lazım. ANC olarak sorunlu bir ünite denk gelmiş olabilir.

Hocam bana göre yüksek fiyatlara çıkınca TWS de F/P oranı bayağı kötülüyor. Farklı bir model deneyeceğimi sanmıyorum teşekkür ederim desteğin için.

Hocam bana göre yüksek fiyatlara çıkınca TWS de F/P oranı bayağı kötülüyor. Farklı bir model deneyeceğimi sanmıyorum teşekkür ederim desteğin için.
Evet, onu eklediğin son mesajında gördüm. Ara modeller tam bekleneni vermiyor. Amiral gemisi daha mantıklı geliyor bana da.