ahm

Başarılı
EarPods 3.5mm Windows 11'de mikrofon kısmında gözükmüyor ve kontrol düğmeleri çalışmıyor.

https://amzn.eu/d/c7KL8KJ
Bunun gibi bir ürün almanız lazım. Sorun tahmin ettiğim gibiyse sizin taktığınız giriş sadece kulaklık destekliyor.
Bilgisayarınızda hem mikrofon hem kulaklık için giriş yoksa harici USB ses kartı alırsanız da işiniz çözülür.
Bilgisayardaki jack girişi mikrofon ve ses destekliyor, mikrofonlu kulaklık logosu var. Predator Helios Neo 16 modeli. Niye çalışmadığını anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayardaki jack girişi mikrofon ve ses destekliyor, mikrofonlu kulaklık logosu var. Predator Helios Neo 16 modeli. Ama niye çalışmıyor anlamadım.

Bilgisayardaki jack girişi mikrofon ve ses destekliyor, mikrofonlu kulaklık logosu var. Predator Helios Neo 16 modeli. Ama niye çalışmıyor anlamadım.

Cihazın kullanım kılavuzunda gerçekten mikrofonlu kulaklık desteklediği yazıyor ama öyle değil. Yanlış yazıldığını düşünüyorum.
Ben de Acer Nitro V cihazımda bu sorunla karşılaştığım için yeni "USB girişli" kulaklık aldım. Bende de JBL C100SI model 3.5mm jacklı kulaklığın mikrofonu çalışmıyordu, hatta görünmüyordu bile.

1765126413816.webp

1765126425183.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazın kullanım kılavuzunda gerçekten mikrofonlu kulaklık desteklediği yazıyor ama öyle değil. Yanlış yazıldığını düşünüyorum.
Ben de Acer Nitro V cihazımda bu sorunla karşılaştığım için yeni "USB girişli" kulaklık aldım. Bende de JBL C100SI model 3.5mm jacklı kulaklığın mikrofonu çalışmıyordu, hatta görünmüyordu bile.

Eki Görüntüle 208822

Eki Görüntüle 208823

Apple ile alakalı bir şey olabilir mi 2 tane Android telefonda da denedim ama butonlar kullanılmıyordu.

Apple ile alakalı bir şey olabilir mi 2 tane Android telefonda da denedim ama butonlar kullanılmıyordu.

Tahminimce Apple ile alakalı değil ama kesin bir bilgi sahibi değilim. Sadece benim 3.5mm JBL kulaklığımın mikrofonu da çalışmıyor bu marka bir laptopta. O yüzden laptopla ilgili olduğunu düşünüyorum.