kaywb

Uzman
Merhaba, telefonum için Bluetooth ile çalışan kulaklıkların şarjı ile uğraşmak istemiyorum. Bu yüzden lightning girişli bir kulaklık almak istiyorum ve bu kulaklıklarda kulağa giren yumuşak parça yok. Aslında o parçasının olmaması da kötü gibi ama yine de Apple EarPods almak istiyorum. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Hepsiburada'dan ya da başka bir siteden almak istiyorum ama 1.000 TL olanlar ile 400 TL olanlar arasındaki fark nedir? Mesela ikisi de Apple Türkiye garantisi sunuyor ama fark ne, çözemedim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, telefonum için Bluetooth ile çalışan kulaklıkların şarjı ile uğraşmak istemiyorum. Bu yüzden lightning girişli bir kulaklık almak istiyorum ve bu kulaklıklarda kulağa giren yumuşak parça yok. Aslında o parçasının olmaması da kötü gibi ama yine de Apple EarPods almak istiyorum. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Hepsiburada'dan ya da başka bir siteden almak istiyorum ama 1.000 TL olanlar ile 400 TL olanlar arasındaki fark nedir? Mesela ikisi de Apple Türkiye garantisi sunuyor ama fark ne, çözemedim. Teşekkürler.
Ucuz olanlar %95 çakma. Amazon, HB satıcılı almaya bakın.

Ucuz olanlar %95 çakma. Amazon, HB satıcılı almaya bakın.

Bazıları TU/A gibi seri numaraları yazmışlar yorumlardaki fotoğraflarda sanki gerçek gibi ama böyle bir işle uğraşmaya değmez sanırım.

Satıcı Teknosa.

Hepsiburada'da vatan satıcılı vardı fiyatları da aynı.

Şarj ile uğraşmamak için her seferinde kablo düğümünü açmak mantıklı gelmiyor bunu da göze alın.

Kulaklık düğümü açmak biraz zevkli geliyor aslında değerlendireceğim.

yorum yapan herkese teşekkür ederim🙏

Link atın bakalım. Fake olsaydı Apple garantisi demezdi.

Satıcı Teknosa.

Ürünü alacağımı duymuş olacaklar ki ürünü satıştan kaldırmışlar. :facepalm:

Link atın bakalım. Fake olsaydı Apple garantisi demezdi.

Apple lightning konnektörlü EarPods - MMTN2TU/A (Apple Türkiye garantili)

Son düzenleme: