Detaylar
Kim cevapladı?Yenilenmiş cihaz alınmaz.
5
5124
Ziyaretçi
Yenilenmiş cihazlardan kesinlikle uzak durun.
Eren A
Yetkin
Yenilenmiş olmayabilir ya, ikinci el de olabilir. Gelince değişen parçalarını gösteren o kağıda bakacağım zaten. Ancak alacağım cihaz M1 Max. İkinci el piyasasında sıfır M4 parasına falan satıyorlar. bir anda araştırmayı bırakıp bunu görünce alasım geldi.
Omerta Silenzio
Başarılı
Alınır ama iade etmeye hazır olarak al.
- Makaleler
- 25
Soylenilenler yanlis degil fakat istisna olabilir bence ya. Vakti zamaninda yenilenmis iPhone 11 ile sorun yasamamistim. Onerir miyim, onermem tabii. Tam bir rulet isi.
- Makaleler
- 10
Yenilenmiş olmayabilir ya, ikinci el de olabilir. Gelince değişen parçalarını gösteren o kağıda bakacağım zaten. Ancak alacağım cihaz M1 Max. İkinci el piyasasında sıfır M4 parasına falan satıyorlar. Bir anda araştırmayı bırakıp bunu görünce alasım geldi.
Kullandıkları parçalar genelde berbat ötesi oluyor. Mümkünse almayın.
Eren A
Yetkin
Az önce yakınımdaki bir şubeyi aradım ve durumu anlattım. Bu vesileyle cihazı book ettim. Cihaz ilk önce şubeye gelecek, ardından ben gidip güzelce inceleyeceğim. Beğenirsem ve değişen parçalar yoksa alacağım. Eğer varsa bu parçaların önemine bakacağım. Öyle geliyor ki hiçbir parçası değişmemiş olacak gibi hissediyorum. Umarım beklediğim gibi çıkar, konuyu güncelleyeceğim.Kullandıkları parçalar genelde berbat ötesi oluyor. Mümkünse almayın.
UmutSpec
Çalışkan
Yüksek ihtimal en kalitesiz malzeme kullanmıslardır kaliteli malzemeleri de sökmüşlerdir.Az önce yakınımdaki bir şubeyi aradım ve durumu anlattım. Bu vesileyle cihazı book ettim. Cihaz ilk önce şubeye gelecek, ardından ben gidip güzelce inceleyeceğim. Beğenirsem ve değişen parçalar yoksa alacağım. Eğer varsa bu parçaların önemine bakacağım. Öyle geliyor ki hiçbir parçası değişmemiş olacak gibi hissediyorum. Umarım beklediğim gibi çıkar, konuyu güncelleyeceğim.
Eren A
Yetkin
Bana dediğin mantıklı gelmiyor. 2021 model sıfırı bile olmayan cihazın malzemesini ne yapacak adam.Yüksek ihtimal en kalitesiz malzeme kullanmıslardır kaliteli malzemeleri de sökmüşlerdir.