Elektronik EasySMX X10 kablosuz gamepad 1.400 TL

Spartan

Uzman
Makaleler
1
Mekanik tuş takımlı. Faceplate kısmı çıkabiliyor ve beyaz yedekleri ile geldiği için farklı kombinasyonlar ile kullanılabilir. Hall effect özelliği de var. Bu fiyata kesinlikle alınır..

Son düzenleyen: Moderatör:
Siteyi ilk kez gördüm ve aldım. Bakalım emektar Xbox One kolumdan buna geçersem belki oyunlardan aldığım keyif artar. İnşallah ürün arızalı çıkmaz. Konu için teşekkürler.

Siteyi ilk kez gördüm ve aldım. Bakalım emektar Xbox One kolumdan buna geçersem belki oyunlardan aldığım keyif artar. İnşallah ürün arızalı çıkmaz. Konu için teşekkürler.
Easysmx kalite kontrol bakımından iyi bir firma. Ben en azından ürünlerinde aldım ama arızalı geldi gibi bir geri dönüş görmedim. Sorun olacağını sanmam.

Easysmx kalite kontrol bakımından iyi bir firma.
X15 modelinde insanlarin kapalı kutu ürünlerde yaşadığı tuhaf problemleri gördükten sonra dediğinize pek katilasim gelmedi hocam.

Ama sorun çıkmayacaktır. X15 iyi değil zaten. Ucuz diye alınıyordu. Ürün kötü diye de yaşamış olabilirler o problemleri.

X15 modelinde insanlarin kapalı kutu ürünlerde yaşadığı tuhaf problemleri gördükten sonra dediğinize pek katilasim gelmedi hocam.

Ama sorun çıkmayacaktır. X15 iyi değil zaten. Ucuz diye alınıyordu. Ürün kötü diye de yaşamış olabilirler o problemleri.
Olabilir ben aldığım dönem denk gelmemiştim bi soruna. X10 kalite olarak X15'e göre daha iyi.

Bigbig Won Aether mı iyidir bu mu?
Aether'e yaklaşma bile. Ekran için herşeyden kısmışlar resmen.

1750769150190.webp

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt